Vecmāte atklāj 13 profesijas noslēpumus – aizkustinoši!

Capture

  1. Redzēt to, kā “dzimst vecāki” arī ir brīnumaini

Jūs nemaz nenojaušat, kā ir tad, kad redzat, kā cilvēks kļūst par vecāku. Viņi izmainās mūsu acu priekšā, kļūstot daudz maigāki. Tajā brīdī viss mainās – no raudāšanas viss pāriet klusumā, kas pilns mīlestības un maiguma.

  1. Mēs strādājam viena acu skatiena dēļ

Tas ir skatiens no sievietes, kas pirmo reizi ierauga savu bērniņu. Tas ir tas, kas padara šo procesu lielisku. Tieši tādēļ mūsu profesija nespēj samazināt vēlmi dzemdēt mums pašām.

  1. Atbildības sajūta ir milzīga un tā mēdz ārkārtīgi biedēt

Īpaši šī sajūta piemeklē tad, kad tikko pēc mācību pabeigšanas sāc strādāt. Tu pēkšņi saproti, ka tavās rokās ir dzīvība, Vese***a un labklājība, turklāt, ne tikai šī jaundzimušā cilvēka. Lai arī cik kvalificēti jūs nebūtu, šī sajūta nemēdz pamest.

  1. Mums visi bērni ir mīlīgi

Kad jūs jautājiet “Vai viņš/ viņa ir skaists?” un mēs atbildām “Jā”, tad ziniet – tā tiešām arī ir. Mēs zinām, ka bērniņi mēdz būt dažādi. Kādus tik mēs viņus neesam redzējušas.

  1. Sievietes pārāk traki satraucas par to, ka dzemdību laikā sanāk aptaisīties

Un mēs turpinām atkal un atkal teikt, ka mums ir vienalga. Mēs esam pieradušas pie tā, jo tas ir fakts, no kura nav iespējams izvairīties. Daudzas sievietes tik traki par to pārdzīvo, ka nespēj pienācīgi spiest, tādā veidā tikai paildzinot dzemdību procesu.

  1. Daži topošie tēvi ir “pilnīgi idioti”

Viņi taisa selfijus, staigā pa dzemdību namu, meklējot pokemonus. Reizēm tā vien gribas šīm māmiņām pateikt, ka labāk viņas būtu audzinājušas bērnu vienas. Diemžēl mēs nedrīkstam tā teikt.

  1. Uz mums bieži bļauj un pat draud

Sievietes dzemdību laikā ļoti bieži mēdz lamāties, bļaut, ļoti daudz ko pieprasa, taču tas viss ir saprotams. Vistrakāk ir tad, ja sieviete un viņas partneris ir agresīvi ļaudis, kas notiek daudz biežāk nekā jūs domājat.

  1. Pirmslaicīgas dzemdības – ārkārtīgi liels izaicinājums

Parasti ar bērniņiem viss ir kārtībā, bet ir nepieciešams ļoti ilgs laiks, lai nomierinātu pašu māti.

  1. Visvairāk darba ir tieši rudenī

Tas viss saistāms ar to, ka kāds Ziemassvētkos un Jaunajā gadā ir bijis izklaidīgs. Tad viņi parasti septembrī brauc uz dzemdību namu.

  1. Mēs nemitīgi atrodamies bailēs un neziņā par savu reputāciju un darbu

Jebkuras komplikācijas, kas bieži vien nav pat radušās mūsu vainas dēļ, var beigties ar tiesu procesiem no vecāku puses.

  1. Lai gan mums ir garas un smagas maiņas, mēs mēdzam ārkārtīgi nogurt un bieži raudāt

Parasti tas ir no laimes, bēdām vai spēku izsīkuma. Mēs nevaram nenākt uz šejieni atkal un atkal, jo dzimšanas brīnums ir skaistākais, kas pasaulē ir.

Sagatavots pateicoties kādas vecmātes sacītajam.

Lasi vēl: VIDEO: Latvijas māmiņas izveidojušas aizkustinošu pateicības video savām vecmātēm

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment