Veids, kā cilvēks ēd, atklāj, kāds viņš ir seksā. 7 skaidrojumi

la38_2

1.Viņš parasti ēdienam negausīgi metas virsū un norij visu teju pussekundē?

Viņš parasti ēdienam negausīgi metas virsū un norij visu teju pussekundē? Nav grūti iedomāties, kāds viņš būs gultā. Iespējams, pats nepaspēs gūt baudu, jo galvenais – ātri atviegloties. Viņš nenonāk līdz tam, lai baudītu garšu, pietuvinātos garšas niansēm. Galvenais – ātrāk noņemt sasprindzinājumu.

2. Viņš ēšanas laikā lasa vai skatās televizoru?

Viņš vairāk interesējas nevis par garšu, bet blakus esošo informāciju? Tad, visticamāk, arī seksā viņš domās par kaut kādām savām lietām. Un ja tās būs citas sievietes/vīrieši, tas vēl nav sliktākais variants. Pilnīgi iespējams, ka viņš domās, piemēram, par valūtas kursu vai to, kādā krāsā labāk nokrāsot istabas sienas. Tādēļ cilvēks, kas neprot izjust ēdienu un gūt no tā prieku, diez vai seksa laikā baudīs būšanu kopā ar partneri. Kas nespēj izveidot ciešu kontaktu, tas nespēj atrasties šeit un tagad.

3. Viņš vārdu “ēst” un “baudīt maltīti” vietā lieto vārdus “parīt”?

Tad viņš nenodarbosies ar seksu mīlestības vadīts, viņš “drāzīsies” vai “jāsies”. Ja cilvēks padara rupju vai nenovērtē vienu baudas veidu, visticamāk, tāds būs attieksmē arī pret citām baudām.

4. Viņš ēd to, ko ēd, īpaši nedomājot par izvēli, neieklausoties tajā, ko pašam īsti gribas

Tad arī seksuālā partnera izvēlē viņš nebūs izvēlīgs – piekritīs tam, kas pagadīsies pirmais. Toties tādam – lai kādu mīlēšanās veidu nepiedāvātu, visu ņems pretī.

5. Viņš ēd ļoti pareizi?

Lai arī ir neērti, viņš izmanto visus iespējamos galda rīkus – dakšiņas un nazīšus, atšķirīgus veidus, veic visus iespējamos galda rituālus, viņa kustībās ir viegla saspringtība, bet viņš vienalga turpina pildīt etiķeti. Viņš izēd porciju pat tad, ja jau spiež vēderu. Gultā viņš arī izdarīs visu tā, kā viņu mācījuši (vai lasīts). Un lai arī viņš ne reizi neatslābināsies, būs priecīgs, ka visu izdarījis, kā nākas.

6. Viņš uz ēdienu skatās no maksimālās efektivitātes gūšanas skatpunkta

Skaita kalorijas, ogļhidrātu un olbaltumvielu saturu, atceras, kur ir vairāk kalcija, magnija, kur – B grupas vitamīnu, kādi produkti kopā nav ēdami, kurus obligāti jāēd kopā ar taukiem… Pārbaudiet – seksā viņš arī meklē maksimālos ieguvumus, izvēlēsies pozas, kur vajag vairāk izmantot vēderpreses muskuļus vai tādas, kur var zaudēt vairāk kalorijas. Bet baudu gūs, kad svari rādīs mīnus puskilogramu.

7. Ēšanas laika viņš pilnībā tam nododas

Viņš nesteidzīgi nogriež gabaliņus un, kad liek tos mutē, no baudījuma piever acis, viņa seja ir atslābināta no baudas un neviens nevar viņu novērst no ēšanas, “gastronomiskā orgasma”, kuru viņš atkārto vairākkārt, kamēr nav gana. Un paēdis, noliek šķīvi, nedaudz iegrimst krēslā un domās pateicas pavāram, ēdienam un vispār – dzīvei. Šāds cilvēks seksā rīkosies līdzīgi: izvēlēsies labāko partneri, parūpēsies par laiku un vietu, organizēs noskaņu un tajā pilnībā nodosies savstarpējai baudai. Un izbaudīs dažādas kustības, ikvienu skaņu, iesūks savā baudas sajūtā pat mazāko notrīsēšanu. Jo viņš māk būt kontaktā ar ārējo pasauli, cenšas to darīt vienmēr un iegūt no tā baudījumu.

Un ja jūs esat izlasījuši tekstu līdz šai vietai, nesarunājoties un nedzirdot mūziku, nekonspektējot un nevērtējot gramatiku, un nespiežot sevi lasīt līdz galam, esmu pārliecināts – arī ēdienu un seksu jūs spējat baudīt.

 

veselam_la.lv

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jauns gads, jauns piedāvājums: https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Ko tu, jā, tieši TU, darītu, ja jau šonedēļas izlozē vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Ienāc, reģistrējies un pārvērt savu dzīvi sapnī! Jauns gads, jauns piedāvājums, tava jaunā dzīve, kas aicinoši smaidot tevi gaida jau tuvākajā laikā.
    Laimestus izmaksā nepilnas nedēļas laikā – tas nozīmē, ka var paspēt jau uzreiz pēc Jaunā gada brīvdienām patīkami papildināt savu kontu.

Leave a Comment