Veiksmīgās un neveiksmīgās dienas maijā visām zodiaka zīmēm

1. Auns

Lai visu pagūtu, nekavējot termiņus, Aunam nāksies plānot laiku un veicamos darbus. Lietas, kas tiks atstātas pašplūsmā, radīs spriedzi un zaudējumus. Aprīļa otrajā pusē un maija pirmajā nedēļā ir labvēlīgs laiks darījumiem un līgumu slēgšanai. Maija otrajā pusē veidosies spriedze, tāpēc vairāk laika un uzmanības jāvelta savai pašsajūtai un Vese***as nostiprināšanai. Kaitinās sīkumi.

Veiksmīgās dienas: 3., 12., 13., 18., 21., 31.

Neveiksmīgās dienas: 8., 14., 27., 28.

2. Vērsis

Vērsis sajutīs spēka atgriešanos un kals jaunus plānus. Labvēlīgs laiks jaunu procesu sākšanai vai kardinālām pārmaiņām. Labi izplānotas lietas dos vēlamo rezultātu. Pārdomāti jārīkojas ar finansēm. Nav labvēlīgs laiks investīcijām un līgumu slēgšanai. Ieteicams doties nelielā ceļojumā vai sarīkot brīvdienu ballīti kopā ar draugiem un sev tuviem cilvēkiem.

Veiksmīgās dienas: 1., 5., 6., 9., 23., 27.

Neveiksmīgās dienas: 11., 13., 24., 26.

3. Dvīņi

Dvīņi jutīs spēku izsīkumu, kas padarīs viņus viegli aizkaitināmus. Partnerattiecībās gan mājās, gan darbā iespējama spriedze, kas var izraisīt konfliktus, tāpēc ieteicams koncentrēties uz ikdienas darbiem. Labvēlīgs laiks dokumentu caurskatīšanai un sakārtošanai. Vēlamas relaksējoši tonizējošas procedūras vai meditācijas iekšējās pasaules sakārtošanai. Vairāk jāuzturas svaigā gaisā.

Veiksmīgās dienas 3., 6., 7., 17., 24., 25.

Neveiksmīgās dienas: 14., 21., 23., 26.

4. Vēzis

Vēzis atradīsies nopietnas izvēles priekšā. No pieņemtajiem lēmumiem būs atkarīga turpmākās dzīves kvalitāte. Tāpēc, pirms pieņemt lēmumu, vajag visu rūpīgi pārdomāt un izvērtēt. Pēkšņa, nepārdomāta un uz emocijām balstīta rīcība radīs zaudējumus. Labvēlīgs laiks, lai veiktu inventarizāciju savā dzīvē un dzīvesvietā. Jācenšas izvairīties no steigas un pasākumu rīkošanas.

Veiksmīgās dienas: 1., 5., 10., 11., 18., 19.

Neveiksmīgās dienas: 3., 17., 23., 30.

5. Lauva

Lauva nolems ieviest savu kārtību un noteikt likumus gan darbā, gan mājās. Tas var radīt spriedzi attiecībās. Nav ieteicams veikt kardinālas pārmaiņas un sākt jaunus projektus. Labvēlīgs laiks redzesloka paplašināšanai un profesionalitātes pilnveidošanai. Var apvienot patīkamo ar lietderīgo, apmeklējot kursus un seminārus vai doties komandējumā uz ārzemēm.

Veiksmīgās dienas: 2., 3., 6., 12., 13., 31.

Neveiksmīgās dienas: 5., 18., 19., 24.

6. Jaunava

Jaunava būs sevis meklējumos, tāpēc daudz šaubīsies un tai būs grūti pieņemt galīgo lēmumu. Tas radīs iekšēju spriedzi, no kā var pasliktināties pašsajūta. Vairāk laika jāvelta pozitīva dzīves redzējuma un domāšanas izkopšanai. Labvēlīgs laiks darījumiem, līgumu slēgšanai un ceļošanai. Vairāk laika un uzmanības jāvelta bērniem un tuviem cilvēkiem.

Veiksmīgās dienas: 4., 7., 10., 18., 22., 31.

Neveiksmīgās dienas: 8., 21., 27., 28.

7. Svari

Svari jutīsies noguruši un iztukšoti. Tāpēc ieteicams caurskatīt veicamo darbu sarakstu un daļu no pienākumiem uzticēt citiem, kas ir mazāk noslogoti. Veiksies mazi un ikdienā veicami darbi. Liela apjoma projektus vai vēlmi kaut ko kardināli mainīt labāk atlikt uz vēlāku laiku. Tikšanās ar jaunības dienu vai bērnības draugiem dos pozitīvu lādiņu turpmākai rīcībai.

Veiksmīgās dienas: 7., 8., 12., 17., 21., 24.

Neveiksmīgās dienas: 3., 9., 23., 29.

8. Skorpions

Aprīlī un maija pirmajā dekādē Skorpionam būs jūtams spēku apsīkums, tāpēc iecerētie darbi neritēs, kā plānots. Lai izvairītos no spriedzes, jāseko Vese***as stāvoklim un tam, lai pienācīgi izgulētos. Sākot ar 11. maiju, situācija mainīsies uz labu, radīsies labvēlīgi apstākļi ienākumu vairošanai un dzīves apstākļu uzlabošanai. Ieteicams apmeklēt kultūras pasākumus.

Veiksmīgās dienas: 5., 10., 11., 15., 19., 27.

Neveiksmīgās dienas: 4., 6., 24., 26.

9. Strēlnieks

Strēlniekam veiksies darbā un savu ideju īstenošanā. Tomēr būs situācijas, kad viņi tiks pārprasti, tāpēc savus nodomus jācenšas izklāstīt vienkāršā un saprotamā valodā. Jābūt uzmanīgiem, piedaloties satiksmē. Darbā iespējamas pārbaudes, tāpēc jāseko līdzi dokumentu pareizai noformēšanai. Atpūsties no ikdienas darbiem palīdzēs nelielas ekskursijas vai pastaigas.

Veiksmīgās dienas: 1., 12., 16., 20., 26., 31.

Neveiksmīgās dienas: 7., 14., 15., 27.

10. Mežāzis

Mežāzim būs rūpīgi jāseko, lai visi plānotie darbi tiktu veikti laikā, jo, sākot ar maija vidu, nāksies risināt vairākus jautājumus vienlaikus. Lai izvairītos no spriedzes, jācenšas neuzspiest citiem savu viedokli, bet sarunu ceļā rast kompromisu. Savlaicīgi jāplāno brīvdienas un atpūta. Labvēlīgs laiks pirkumu veikšanai un uzkrājumu veidošanai.

Veiksmīgās dienas: 5., 6., 14., 15., 27., 31.

Neveiksmīgās dienas: 10., 16., 29., 30.

11. Ūdensvīrs 

Ūdensvīrs gribēs justies novērtēts, tāpēc būs draudzīgs un izpalīdzīgs. Jācenšas izvairīties no solījumiem, par kuru izpildi neesi drošs. Esi godīgs pret sevi un atklāts pret citiem. Iespējamas jaunas iepazīšanās. Labvēlīgs laiks reklāmas pasākumiem un sava tēla spodrināšanai. Vislielāko atbalstu iespējams saņemt no ģimenes un ģimenes draugiem.

Veiksmīgās dienas: 7., 8., 16., 17., 25., 31.

Neveiksmīgās dienas: 4., 12., 18., 19.

12. Zivis

Zivis gribēs uzlabot savus dzīves un darba apstākļus, tāpēc interesēsies par dažādām modes, interjera vai stila novitātēm. Pirms kaut ko mainīt, vēlams lūgt padomu attiecīgās nozares speciālistam. Jābūt uzmanīgām, piedaloties satiksmē. Zivis vislabāk jutīsies savās mājās, prom no kņadas un steigas. Labvēlīgs laiks ģimenes veidošanai un saliedēšanai.

Veiksmīgās dienas: 8., 14., 15., 24., 29.

Neveiksmīgās dienas: 4., 17., 20., 28.

Avots:

aLA

 

Leave a Comment