Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 8. maija līdz 14. maijam – izmantojiet šo laiku gudri

Sākas maija otrā nedēļa. Zvaigžņu vērotāji mums pastāstīja, kā tas būs, kā arī to, kā nakts gaismekļi var ietekmēt mūs un mūsu veiksmi. Centieties ievērot vienkāršākos ieteikumus, lai nenokļūtu sarežģītās situācijās.

Šī nedēļa tiks aizvadīta ļoti spēcīgas Venēras Vēzī paspārnē. Tas nozīmē, ka jūs un es būsim enerģijas un vitalitātes pilni, lai strādātu, mīlētu, sapņotu, nodarbotos ar biznesu, izklaidētos un tā tālāk. Šis ir laiks, kad nevajadzētu palaist garām laimes mirkļus. Daudziem no mums ir pietiekami daudz enerģijas, lai pārvarētu cilpas neveiksmes, pārstātu kāpt uz tā paša grābekļa. Daudzu no mums dzīve mainīsies uz labo pusi.

Auns

Auns, visticamāk, spēs ļoti ātri saprast, ka ir apmulsis, vai saprast, ka ir uz pareizā ceļa dzīvē. Jebkurā gadījumā pār viņiem nolaidīsies kaut kāds ieskats, pateicoties kuram viņi ātri varēs saprast, kā un kur dzīvē jāiet tālāk. Šo nedēļu var saukt par sava veida tranzīta punktu. Auni spēs apkopot savas domas, būt pacietīgiem un saprast, kādas ir viņu vājās vietas. Iespējams, ka šajās septiņās dienās viņi satiks īstos cilvēkus, kuri var viņus iedvesmot gaišiem un ļoti svarīgiem darbiem, padarīt drosmīgākus, atbildīgākus un gudrākus nākotnē.

Vērsis

Vēršiem ir jāuzmanās no saziņas ar toksiskiem cilvēkiem un enerģijas vampīriem. Tas ir veiksmes pamatnoteikums, jo Venēra dos viņiem daudz spēka, ko šāda veida cilvēki var atvērt medībām. Tagad labāk paļauties tikai uz uzticamiem un laika pārbaudītiem cilvēkiem. Vērsis kļūs kustīgāks, sāks smalki sajust enerģiju sev apkārt. Viņu sestā maņa sāks darboties efektīvāk. Tas viņiem palīdzēs daudz ātrāk pieņemt svarīgus lēmumus. Šis ir brīnišķīgs laiks sportošanai, ceļošanai, pastaigai, jaunas dzīves jēgas meklējumiem.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 8. līdz 14. maijam- labvēlīgas pārmaiņas

Dvīņi

Dvīņiem vajadzētu pāriet no haosa uz mērenības politiku. Viss ir labi, ja tas ir labs ar mēru. Neskatoties uz to, ka Venēra dos kādu enerģiju, gandrīz katrs var to izniekot, īpaši šīs zīmes cilvēks. Ir pienācis laiks darīt kaut ko jēgpilnu – ģimenes, draugu, sev. Ir svarīgi atcerēties, ka attaisnojumi saindē dzīvību, tāpēc pagaidām vienkārši dodieties uz priekšu un dariet to, ko pieprasa Visums. Dvīņi spēs pārvarēt sevi, pateicoties kuriem viņi iegūs milzīgu spēku un enerģiju turpmākajiem sasniegumiem, kā arī paaugstinās pašcieņu.

Vēzis

Vēži šonedēļ viņu patrons Venēras personā palīdzēs labot pagātnes kļūdas, kā arī iedibinās mājīgu atmosfēru. Jūs varat droši veiktrituālus pret skandāliem, strīdiem un nesaskaņām ģimenē. Jūs varat lūgt piedošanu par saviem nedarbiem, kā arī piedot citiem cilvēkiem. Ja pagājušā nedēļa bija metienu un nemiera laiks, tad laika posmu no 8.maija līdz 14.maijam var saukt par izpirkšanas, attīrīšanās un visnepieciešamāko labumu saņemšanas periodu no Visuma. Venēra centīsies palīdzēt Vēžiem piepildīt viņu vēlmes. Tagad vissvarīgākais ir nedusmināt likteni par pagātnes nepatikšanām. Varbūt tos ir iecerējis Visums.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment