Veselības prognoze: kādas slimības tevi apdraud saskaņā ar Zvaigžņu zīmi

Lauvas var ciest no infekcijas slimībām un lūzumiem. Šīs Zīmes pārstāvju biežākās saslimšanas ir artrīts, nervu darbības traucējumi, anēmija. Zvaigžņu eksperti Lauvām iesaka uzmanīties no zilumiem un pārmērīgas dzeršanas. Viņiem vajadzētu arī izvairīties no nervu spriedzes un stresa.

Jaunavām vairāk uzmanības jāpievērš ikdienas rutīnai un emocionālajam stāvoklim. Viņu vājās vietas ir nervu sistēma un kuņģa-zarnu trakts. Jaunavām vairāk laika jāpavada ārā, jāuzmanās no hipotermijas un jāuzrauga diēta.

Svari var ciest no nierēm, aknām un migrēnas. Šīs zīmes pārstāvjiem nevajadzētu paļauties uz sāļiem ēdieniem un alkoholiskajiem dzērieniem. Tas viņus pasargās no slimībām, kurām viņi ir predisponēti.

Skorpioni visbiežāk cieš no nervu traucējumiem, migrēnām, traucējumiem asinsrites sistēmā un dzimumorgānu slimībām. Prognoze viņiem iesaka mazāk nervozēt un vairāk atpūsties. Turklāt šīs Zīmes pārstāvjiem, lai izvairītos no asinsrites sistēmas slimībām, no uztura jāizslēdz piena produkti un liellopu gaļa.

Strēlnieki slimo reti, taču arī viņiem organismā ir savas vājās vietas. Šīs zīmes cilvēki ir pakļauti pārēšanās, zarnu slimībām. Viņiem var būt arī nopietnas problēmas ar asinsspiedienu un muskuļu un skeleta sistēmu. Viņiem ir nepieciešams labāk gulēt un ēst veselīgu uzturu.

Lasi arī: Kā ātrāk kļūt bagātam saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmes

Lasi arī: Jūsu ienesīgākais darbs saskaņā ar jūsu Zvaigžņu zīmi: amats, kurā jūs uzplauksiet un kļūsiet bāgāti

Mežāži parasti cieš no alerģijām un infekcijas slimībām. Īpaši apdraudētas ir nieres, kauli un zarnas. Šī zvaigznāja cilvēkiem ir jāēd mazāk sāļi ēdieni un jāizvairās no traumām.

Ūdensvīriem jāpievērš uzmanība asinsrites sistēmai. Viņiem ir varikozu vēnu un sirds problēmu risks. Lai izvairītos no slimībām, viņiem vajadzētu pavadīt vairāk laika kustībā un svaigā gaisā.

Zivis bieži var saslimt asinsrites sistēmas traucējumu dēļ. Visbiežāk sastopamās slimības šajā zvaigznājā ir varikozas vēnas, tūska, ekstremitāšu slimības un saaukstēšanās. Zvaigžņu eksperti iesaka viņiem rūdīt un atbrīvoties no visiem sliktajiem ieradumiem.

Veselības prognoze palīdz savlaicīgi noskaidrot noslieci uz slimībām atbilstoši Zvaigžņu zīmei un veikt visus nepieciešamos pasākumus. Iepriekš brīdināts ir apbruņots!

Leave a Comment