Kuras zvaigžņu zīmes ir ilgmūžīgas: vai tu esi starp tiem?

Zvaigžņu ekspertiem izdevās noskaidrot saikni starp cilvēka piederību Zvaigžņu zīmei un viņa dzīves ilgumu un noteikt Zvaigžņu zīmes, kas dzīvo ilgāk par visiem pārējiem.

Pētījumu rezultātā izrādījās, ka cilvēkiem, kas dzimuši zem Vērša zvaigznāja, ir garantēta ilgmūžība . Bet vismazāk no visiem, kā izrādījās, dzīvo Scorpions .

Pētījuma rezultāti atšķiras atkarībā no dzimuma. Piemēram, starp vīriešiem ilgdzīvotāji ir Vērsis (81,5 gadi) , otrajā vietā ir Auns (79 gadi) , tad nāk Dvīņi (78 gadi) , Mežāži (77,5 gadi), Jaunavas (76,5 gadi) , Lauva (74 gadi), Svari (73 gadi), Ūdensvīrs un Zivis (71 gads). Mazāk nekā 70 gadi tiek atbrīvoti vīriešiem, kas dzimuši zem zvaigžņu zīmēm Vēzis, Strēlnieks un Skorpions.

Lasi arī: Ko dažādu Zvaigžņu zīmju pārstāvji dara sarežģītās un stresa situācijās

Lasi arī: Pievilcīgākās sievietes saskaņā ar zvaigžņu zīmi, kuras tiek pie visa, ko sirds kāro

Runājot par sievietēm, paveras nedaudz atšķirīga aina. Kā zināms, sievietes dzīvo ilgāk nekā vīrieši, un, ja arī Zvaigžņu zīme ir labvēlīga, tad vecums var pārsniegt simtu! Sieviešu vidū ilgdzīvotāji ir Vērsis, Dvīņi, Jaunava un Mežāzis. Šo Zvaigžņu zīmju pārstāvji, pēc statistikas datiem, parasti nodzīvo līdz 90 un vairāk gadiem. Bet pārējo zvaigznāju dāmas dzīvo vidēji 70-80 gadus. Liktenis nedaudz paņem Skorpionus, atkal – tikai 63 gadus vecs.

Kāds šeit ir noteikums? Kāpēc zvaigžņu zīme nosaka dzīves ilgumu? Un zvaigžņu eksperti  ir atraduši atbildi uz šo jautājumu. Katrai Zvaigžņu zīmei ir savas ķermeņa īpatnības un  nosliece uz noteiktām slimībām . Zinot savus vājos punktus, jūs varat ievērojami pagarināt savu dzīvi un saglabāt veselību.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment