Tavas laimīgās dienas saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi

Planētu ietekme katrai Zvaigžņu zīmei sagādāja laimīgas dienas, kurās sparam un aktivitātei nav robežu. Tieši šajās dienās 12 zīmju pārstāvjiem būtu jāuzņemas jebkādas saistības.

Tagad katrs cilvēks var droši uzticēties ieteikumiem. Šajā rakstā mēs runāsim par laimīgām dienām katrai Zvaigžņu zīmei. Tieši šajā laikā veiksme pavada visus uzņēmumus un centienus, kas noderēs, plānojot biznesu, lielus pirkumus, svarīgus notikumus un mīlas attiecības.

Auns

Otrdien un svētdien Aunam  veicas . īs divas dienas ir jūsu patronu, Marsa un Saules, ietekmē. Nedēļas otrā diena ir labvēlīga iniciatīvai, sāncensībai un azartam. Taču svētdiena ir labvēlīga diena attiecībām, mīlestībai un jūtām. Saules pozitīvā enerģija vairos sabiedriskumu, atvērtību un sniegs iespēju iegūt cilvēku cieņu.

Vērsis

Mēness, patronējot Vērsi, pirmdienās pārņem vadības grožus, dodot cilvēkiem iespēju veikt ienesīgus finanšu darījumus un sasniegt materiālo stabilitāti. Šādās dienās šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem vislabāk ir veikt pirkumus, aizdot vai aizņemties naudu. Otra sabiedrotā planēta ir Venēra, kas piektdienās palīdz gūt panākumus mīlestībā. Šajā dienā vislabāk ieplānot Vērsim laulības pārtraukšanu vai saikni, romantiskas tikšanās, jaunas iepazīšanās un pirmos soļus.

Lasi arī: Sieviešu talismani atbilstoši zvaigžņu zīmei, kas palīdzēs jums sasniegt sieviešu laimi

Lasi arī: Kas tev traucē sasniegt savus mērķus saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi? Noderīga informācija, lai sasniegtu savu laimi!

Dvīņi

Dvīņiem laimīgās dienas  ir trešdiena un svētdiena. Ar savu aizlūgumu nedēļas vidū palīdz ietekmīgā planēta Merkurs. Trešdien šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji var paļauties uz tuvinieku un draugu atbalstu, un sabiedriskās aktivitātes un finanšu darījumi norit bez kritiskām sekām. Svētdien Dvīņus atbalsta saules enerģija, ļaujot iegūt to, kas visas nedēļas garumā ir slīdējis prom.

Vēzis

Vienkāršākais veids, kā Vēžiem nostiprināties sabiedrībā kā veiksmīgam cilvēkam, būs pirmdien un ceturtdien. Mēness un Jupiters palīdz ar savu pozitīvo ietekmi šajās divās dienās, uzlādē Vēžus  ar pašpārliecinātībuUz kādu laiku Vēži var aizmirst par savu dabisko piesardzību un pieņemt dzīvi mainošus lēmumus attiecībā uz personīgo laimi.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment