Vēstules, kuras izsekotājs sūta šai ģimenei, tev uzdzīs šermuļus – gluži kā no šausmu filmas

Pēc laba laiciņa ģimene vēl arvien nav spējīga kārtīgi ievākties jaunajā mājā. Pēc tam, kad tu izlasīsi “novērotāja” vēstules, sapratīsi, kāpēc.

“Es lūdzu iepriekšējiem īpašniekiem, lai viņi man atved jaunas As**is,” raksta “novērotājs. 

“Visi mājas logi un durvis man atļauj jūs novērot un redzēt, kā jūs pārvietojaties pa māju. Vai jaunās As**is spēlējas bēniņos? Kuriem ir istabas ar logiem uz ielas pusi? Es to zināšu, līdzko būsiet ievākušies. Man palīdzēs tas, ja zināšu, kuram ir kura guļamistaba, tad es labāk varēšu plānot.”

Citā vēstulē viņš raksta, ka māja jau gadiem ir bijis viņa ģimenes aprunātākais temats. “Mans vectēvs novēroja šo māju 1920. gadā, mans tēvs to novēroja 1960. gadā. Tagad ir pienācis mans laiks.” Tāpat viņš ģimenei ir rakstījis, vai viņi esot atraduši, kas atrodas sienās.

Ar visām ērtībām 1,3 miljonu dolāru vērtā māja sevā aprakstā neiekļāva vēstuļu rakstošu izsekotāju. Šī iemesla dēļ ģimene ir iesūdzējusi iepriešējos mājas īpašniekus par šāda fakta neminēšanu. Tomēr, lai arī ģimene mājā nav ievākusies,tagad māju pārdod neizdosies, jo lielākā daļa cilvēku jau ir informēti par izsekotāju, kas nāk līdzi komplektā. 

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment