SASTĀVDAĻAS:
- 500 – 600 g cepumu
- 1 bundžiņa iebiezinātā piena
- 100 g sviesta
- 2 ēd. k. krējuma
- magoņu sēkliņas, rieksti, šokolāde – pēc vēlēšanās
PAGATAVOŠANA:
Cepumus dziļā traukā jāsalauž mazos gabaliņos, bet iebiezinātais piens ar miksera palīdzību jāsakuļ kopā ar sviestu un krējumu. Šī masa ir jāpievieno cepumiem un kārtīgi jāsamaisa. Var pievienot sasmalcinātus riekstus. Masu liek uz šķīvja. Apkaisa ar magoņu sēkliņām un rīvētu šokolādi. Liek ledusskapī uz 30 – 40 minūtēm, lai sacietē. Sagriež un pasniedz pie tējas vai kafijas! Labu apetīti!
[…] Lasi vēl: Vienkārša recepte: torte “Skudrupūznis” 10 minūtēs! […]