Mīlestība un piebūrums – divi jēdzieni, kas nav saderīgi

Dzenoties pēc sava mīļotā, cilvēki dažreiz nolemj pielietot maģiju. Bet kādas būs šīs darbības sekas?

No seniem laikiem mīlestības piebūrui ir vispopulārākais rituāls okultajā praksē. Simtiem sieviešu, un dažreiz jauniešu dodas pie dažādiem burvjiem, raganām, medijiem un pareģiem ar tikai vienu lūgumu: “Izdariet tā, lai viņš (viņa) mīl mani.” Vai tikai no mīlestības ir tādi lūgumi? Visu cilvēku mīlestības jēdzieni ir atšķirīgi, kāds uztver to kā rūpes un kāds kā savu interešu upuri citu vārdā. Lai no kura viedokļa cilvēks vērtē mīlestību, es domāju, ka visi piekritīs, ka mīlestība un vēlme nodarīt ciešanas cilvēkiem ir nesaderīgi jēdzieni. Tātad izrādās, ka mīlestība un mīlestības piebūrums nekādā ziņā nav savienojami, jo pēc šāda rituāla izpildīšanas pielūgšanas objekts iegūst daudz negatīvu izjūtu .

Lasīt arī: Murgi: cēloņi un interpretācija

Kā mīlas burvestība ietekmē tos, uz kuriem tā ir vērsta?

Pirmkārt, ja persona nevēlas būt kopā ar jums, tad, veicot mīlestības piebūrumu, jūs piespiežat viņu rīkoties pret viņa gribu. Piebūrums nekādā veidā nevar darīt tā, lai kāds sāk vēlēties to, ko viņš agrāk negribēja. Viņa galvā pamazām parādīsies apsēstība, kas liks doties pie jums, kaut kas to pievilks, bet tas kaut kas nebūs dvēselisks impulss, bet ļauns gars, kas čukstēs viņam ausīs. Bet kā citādi, jo ne dievišķie spēki jums palīdzēs šajā ļaunajā darbībā.

Otrkārt, apsēstība, sākot no brīža, kad ļaunie gari spēs to ielikt cilvēkā, sāks mocīt cilvēku. Iekšpusē viņš sāks patiesu cīņu par patiesām vēlmēm ar piespiedu kārtā radītām vēlmēm. Atkarībā no tā, cik pareizi un spēcīgi, tika veikts piebūrums, šajā cīņā uzvarēs viena no vēlmēm. Un, kamēr šī cīņa ilgs, bruņojoties ar mikroskopu, lai rūpīgi novērotu cilvēka dvēseli, var redzēt, kā tā burtiski raujās uz pusēm.

Treškārt, ja apsēstība pilnībā pārņem cilvēku, sāksies pakāpeniska personības iznīcināšana. Viss tas nozīmē, ka šāda veida iejaukšanās ir spiež mainīties un rīkoties pret savu gribu. Kopā ar gribas nāvi, sākas pilnīga cilvēka izmaiņa. Katru dienu viņa patiesā personība sāk arvien vairāk izzust, kamēr no cilvēka, kuru tu esi piebūris, nebūs vairs ne pēdu. Viss sākas ar darbībām, kas iepriekš bija svešas. Tā kā mīļais puisis, kuru tu zināji, var pārvērsties par agresīvu, ļaunu cilvēku.

Lasīt arī: Sapņu atkarība no mēness fāzēm: sapņi pilnmēnesī un jaunā mēnesī

Ceturtkārt, izdarot piebūrumu, visi domā, ka objekts pēkšņi pamostas ar mīlestību sirdī, un jūsu dzīve turpināsies kā jaukā pasakā. Bet, ja jūs atgriezīsieties realitātē, tad viss, ko jūs varat iegūt, ir cilvēks, kas jums būs piesaistīts un piesaistīts pilnīgi ne pie jūsu sirds vai dvēseles. Pieburot, neatkarīgi no uzmācīgām domām, cilvēks tiek piesaistīts pie jums. Pie mīlestības čakras jūs nevarat piesaitīt nevienu un tāpec, piesaiste ar personu tiek veikta uz zemāko čakru-seksuālo. Vienīgā sajūta, ka persona sāks just pret jums, būs seksuāla pievilcība, bet ne mīlestība.

Un kāds ir rezultāts? Jūs pakļausiet cilvēku ciešanām, kura vienīgā vaina ir tā, ka viņš nevēlas jūs mīlēt. Bet pat pēc burvestības viņš jūs nemīlēs. Galu galā piebūrums ir lēnas un sāpīgas iznīcināšanas ierocis, tas sadalīs dvēseli, kamēr nekas no tās nepaliks. Rezultāts būs tāds, ka jūs izbojāsiet kāda likteni . Mīlestība nav vēlme turēt īpašumā tos, kurus jūs mīlat. Vēlēšanos kādu iegūt savā īpašumā, pret viņa gribu sauc par egoismu, padomājiet, vai ir vērts atņemt kāda dzīvi. Un neaizmirstiet, ka tev būs jāatbild par izkropļoto likteni, jo, kad ļaunie dēmoni beigs ar pieburto, viņi pārņems tevi.

 

Avots: esotericnews.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment