Vienkāršs veids, kā saprast, cik svarīga tu esi vīrietim

Psiholoģe Viktorija Kirsta piedāvā apgūt vienkāršu veidu, kas sievietei palīdzēs noteikt, cik svarīga viņa ir savam vīrietim.

Ja vēlaties sev saprast, cik svarīga esat savam vīrietis, ir viens vienkāršs veids, kas jums to palīdzēs noskaidrot. Viss, kas jums jādara, ir jāpievērš uzmanību tam, vai vīrietis jums nepārtraukti izvirza kādas jaunas prasības un vai pastāvīgi cenšas jūs “iestumt” kaut kādā viņa paša izdomātā ietvarā… Ticiet man, tas ir tikai neticami atklājošs un ārkārtīgi svarīgs brīdis attiecībās.

 

Viegls veids, kā noteikt nozīmi savam vīrietim

Fakts ir tāds, ka, ja vīrietis to visu dara attiecībā pret jums, tad šajā attiecību posmā jūsu nozīme viņam ir patiešām ļoti maza. Un tas ir slikti, jo tas, iespējams, nemainīsies. Vēl, ja jūs joprojām turpināsit darīt visu, ko viņš no jums prasa, lai betikai viņu iepriecinātu.

Tāpēc saprotiet un atcerieties, ka, ja jūsu vīrietis jums nepārtraukti saka, ka būtu labi, ja jūs varētu atrast labāku un labāk apmaksātu darbu, zaudēt svaru un izlīdzināt grumbiņas vai kaut ko palielināt vai samazināt, tad viņš jūs vienkārši novērtē, kā produktu tirgū, un tas vispār nav stāsts par mīlestību. Galu galā mīlestība galvenokārt ir saistīta ar pieņemšanu.

Jā, viņš to var “paskaidrot” tā, it kā rūpētos par tevi, bet patiesībā viņš vienkārši vēlas “izkalt” no tevis savu izdomāto   ideālu un “sagraut” tevi zem sevis. Šeit nav runa par kādām bažām. Galu galā rūpes ir tad, kad jūs vispirms interesējaties par sava mīļotā cilvēka vēlmēm. Un tikai tad, ja viņš jums par to jautā, protams, lūdz jūs palīdzēt viņam attiecīgo vēlmju ieviešanā,  tad jūs viņu atbalstāt, nevis tikai spiežat un uzspiežat viņam savus nosacījumus un prasības.

Lasi arī: “Maisiņi un grumbas”: Mihaila Bojarska dēls internetā ievietojis fotogrāfijas, kas parāda, kā viņa tēvs izskatās patiesībā

Un neaizmirstiet, ja vīrietis nepārtraukti kaut ko pieprasa no jums un vēlas jūs kaut kā jūs “uzlabot”, tas nozīmē, ka viņš var jebkurā brīdi viegli izlemt nomainīt jūs uz   “jaunāku un uzlabotu modeli.” Galu galā viņu tiešām visvairāk interesē tieši tas, nevis tas, kāds cilvēks tu patiesībā esi un kāda ir tava personība/tava dvēsele.

Tieši tāpēc jūsu nozīme viņa acīs  ir ļoti zema. Un, ja jūs nesākat pretoties un paaugstināt savu pašnovērtējumu, tādējādi parādot, ka negribat to darīt, jo jūs cienāt un novērtējat sevi, jūsu svarīgums viņa acīs nekad nepaaugstināsies. Lai gan, iespējams, jums vajadzētu padomāt par to, vai jums tiešām ir vajadzīgas attiecības, kurās jūs pastāvīgi cenšaties pārtaisīt un “iekustināt” tās kaut kādā ietvarā, tādējādi parādot savu necienīgo attieksmi pret jums ..?

Tāpēc, ja jūs vairākkārt esat savam vīrietim teicis, ka tas jums viss ir nepatīkami, bet viņš joprojām uz jums izdara spiedienu un pastāvīgi pieprasa kaut ko tādu no jums, tad tiešām rūpīgi pārdomājiet šo jautājumu un izdariet secinājumus, un pats galvenais – pareizo izvēli. Veiksmi tev!

Viktorija Kirsta

COMMENTS

Leave a Comment