Lūk, kas ar Tevi notiks, ja apēdīsi vienu avokado dienā

Amerikāņu pētnieki atlasīja 45 cilvēkus vecumā no 21 līdz 70 gadiem, kas cieš no liekā svara, lai atrastu veidu, kā samazināt viņu holesterīna līmeni.

Šos cilvēkus sadalīja 3 grupās, nozīmējot viņiem dažādas diētas. Pirmā diēta iekļāva sevī augļus ar zemu tauku saturu, piena produktus, putnu gaļu un pilngraudu produktus, bet bez avokado.

Abas pārējās diētas ietvēra sevī produktus ar mērenu tauku saturu, taču vienīgā atšķirība starp šīm diētām bija tā, ka pēdējā diēta sevī ietvēra arī 1 avokado dienā.

Pētījuma beigās tika noskaidrots, ka tikai tā diēta, kas sevī iekļāva avokado, noveda pie vērā ņemama holesterīna līmeņa samazināšanās, salīdzinot ar abām pārējām diētām.

Kāpēc šis auglis tik ļoti labvēlīgi ietekmē cilvēka organismu? Zinātnieki apgalvo, ka šis ir auglis satur unikālu vitamīnu, minerālu, šķiedru un citu bioaktīvu vielu kombināciju.

1

Avokado ir spējīgs samazināt holesterīna līmeni, kas nozīmē, ka tas arī ļoti pozitīvi ietekmē sirds un As**svadu sistēmu. Cilvēkiem, kuriem ir noteikts sirds un As**svadu slimību saslimšanas risks, šo augli rekomendē lietot katru dienu.

Šis auglis ir bezgala vērtīgs gan tiem, kas cieš no paaugstināta holesterīna līmeņa, gan no liekā svara, bet ieteicams tas noteikti ir mums visiem, jo tas palīdzēs mums saglabāt veselību un aizmirst par iešanu pie ārstiem!

Leave a Comment