Vientuļā māmiņa par ierašanos uz savu dvīņu dzimšanas dienu, no vecākiem prasīja naudu un šobrīd saņem pamatīgu kritiku

Viņa pastāstīja “Leicester Mercury” ziņu dienestam: “Es nevēlējos, lai kāds paliktu neuzaicināts. Nodomāju, ka nevēlos ņemt un izvēlēties, kurš no bērniem drīkst nākt.”

“Es nodomāju, ka tad, ja tiks uzaicināta visa klase, neviens netiks aizvainots. Es cerēju, ka vecāki sapratīs iemeslu, kādēļ prasu par to naudiņu.”

Lai dotos uz “Fun Valley” Evingtonā, Lesterā, par bērnu jāmaksā 11 mārciņas. Ja tiek uzaicināti visi bērni, Alī jāmaksā būtu 660 mārciņas, turklāt viņai vēl ir jāpērk visādi ēdieni, uzkodas, dzērieni un dzimšanas dienas kūka.
Viņa uzskata, ka pat ar vecāku palīdzību viņai šis viss pasākums izmaksātu ap 500 mārciņām.
Bijušais domes darbinieks un viens no bērnu vecākiem ir sūdzējies par šādu pieprasījumu, bet ir arī cilvēki Facebook, kas steidz sievieti šajā visā aizstāvēt.

Lasi arī: Vienkāršs veids, kā kļūt bagātākam: Jeļenas Golunovas metode

Viens no viņiem teica: “Ne visi vecāki var atļauties uzrīkot saviem bērniem ballītes, bet visi vecāki to noteikti gribētu sniegt savām atvasītēm. Tā vietā, lai pirktu dāvanu, jūs varat mierīgi samaksāt 6 mārciņas par piedalīšanos bērna dzimšanas dienā.”

Vēl kāds no vecākiem teica šādi: “Es jūtos šādi – ja tu vēlies doties un maksāt par ieeju, tad dodies, ja nevēlies – nedodies! Tieši tik vienkārši.”

Leave a Comment