Viesi ir sajūsmā par šīm kabaču uzkodām un jautā recepti: dalos ar 2 receptēm, jūs nenožēlosiet, ja pagatavosiet

Mīļākais vasaras cienasts

SASTĀVDAĻAS

2 kabači

100 ml augu eļļas

150 g majonēzes

4 tomāti

ķiploks

sāls

zaļumi pēc jūsu gaumes

SAGATAVOŠANA

1.Katru kabaci un tomātu vajadzētu sagriezt apmēram 1 centimetra biezos apļos. Apcep tos uz pannas līdz zeltaini brūni. Pēc tam katrs gabals jānovieto uz papīra dvieļa, lai notekās liekā eļļa.

2.Pagatavo mērci no majonēzes, ķiplokiem un zaļumiem. Ķiplokus sasmalcina ķiploku spiedē vai sarīvē uz smalkās rīves. Sajauc to ar majonēzi un smalki sagrieztiem zaļumiem.

Lasi vēl: Dārzeņu asorti jeb Kā iekonservēt kabačus un tomātus vienā burkā: rezultāts jūs patīkami pārsteigs

3.Kabaču apli iesmērē ar mērces pilīti, virsū liek tomātu un arī pievieno mērci. Izmantojiet savu iecienītākos zaļumus dekorēšanai.

Rezultāts ir sava veida kabaču kanapē, bet šeit varat pievienot citus ceptus dārzeņus. Piemēram, baklažānu gabaliņus, papriku, sēnes.

Smaržīgas kabaču šķēles ar ķiploku

Starp citu, kabaču šķēlēm ar ķiploku var pievienot arī citas sastāvdaļas. Dekorē ar rīvētu sieru, pievieno kaltētas gaļas šķēles vai desas gabaliņus.

Variējiet kanapē ar zaļajām olīvām vai melnajām olīvām. Nav kauna pasniegt šādu ēdienu pat uz svētku galda.

Parādiet savu iztēli un pievienojiet savas iecienītākās sastāvdaļas. Jūs redzēsiet, ka jūsu viesi noteikti izbaudīs jūsu cienastu.

Leave a Comment