Viltīgākās zvaigžņu zīmes: labāk uzmanieties no viņiem!

Skorpions

Viltības ziņā Skorpioniem, iespējams, nav līdzvērtīgu. Šie cilvēki var pārspēt ikvienu un jebkurā laikā. Viņi to dara reti, bet trāpīgi. Skorpioni nevar atļauties tikt pieķerti melos, tas ļoti skars viņu lepnumu, tāpēc viņi diezgan bieži rūpīgi un atkārtoti pārdomā plānus.

Vairumā gadījumu Skorpionu viltība izpaužas banālā saziņā. Šie cilvēki ievēro likumu “turi savus draugus tuvu un ienaidniekus vēl tuvāk”, nenicinoties sazināties ar tiem, kuri viņiem nemaz nepatīk. Viņi mīļi smaida un izsaka komplimentus, neizplata baumas, un kādam varētu šķist, ka tā ir augstākā audzināšanas forma, bet nē, šī ir augstākā viltības un tālredzības forma, jo Skorpioni labi apzinās, ka kādu dienu uz laiku var kļūt par ienaidniekiem. kolēģiem, domubiedriem vai pat draugiem.

Strēlnieks

Strēlnieki viltības ziņā ir ļoti līdzīgi Skorpioniem, taču atšķiras ar to, ka neslēpj savus savtīgos motīvus. Viņiem tas vienkārši nav vajadzīgs, jo viņi lieliski saprot un apzinās savas harizmas spēku. Cilvēki paši vēlas darīt visu viņu vietā, bet negaida abpusējas darbības.

Lasi arī: Kāds maģiskais amulets tev piestāvēs saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Manipura naudas čakra: kā to atvērt atbilstoši savai zvaigžņu zīmei

Strēlnieki izmanto savu šarmu un spēju manipulēt ar cilvēku prātiem. Viņi lieliski saprot, kad un kurā brīdī ir nepieciešams izteikt komplimentu, uzslavēt cilvēku, atbalstīt viņu. Tie ir dzimuši psihologi, kuru spēks slēpjas spējā uzvarēt jebkuru personību. Šī iemesla dēļ viņi ļoti ātri kāpj pa karjeras kāpnēm.

Zivis

Šīs zīmes cilvēki ir ļoti viltīgi, bet izpildes ziņā diezgan pavirši, tāpēc bieži tiek atmaskoti. Viņus vajā tas, ka visi par viņiem visu zina iepriekš, tāpēc viņi maldina un izliekas tikai kā galējais līdzeklis. Zivis neprot delikāti darīt to, ko spēj iepriekšminētās Zvaigžņu zīmes.

Dažkārt vēlme ir stiprāka par iespējām, tāpēc Zivis cenšas kaut kur krāpties, kādu apmānīt, izteikt kādu papildus komplimentu. Reizēm plāns izrādās piepildīts, taču nereti visi plāni sabrūk tāpēc, ka Zivis ir pārāk emocionālas un atvērtas. Tie ir laipni un patīkami cilvēki, kuri ļoti vēlas gūt panākumus, nepieliekot nopietnas pūles.

Viltība ir veids, kā izdzīvot un sasniegt mērķus. Bet tas ne vienmēr ir nepieciešams, un ir iespējams spert tādu soli kā viltība vai izlikšanās, tāpēc atcerieties, ka domas spēks palīdzēs padarīt jebkuru sapni par realitāti . Padomājiet par savu vietu un iedomājieties tieši to triumfa brīdi, kas apgaismos jūsu dzīvi ar panākumu gaismu.

Leave a Comment