Viņa ir iztērējusi 60 tūkstošus eiro plastiskajām operācijām; iemesls- sirdi plosošs!

 

Viņa ir mainījusi ne tikai izskatu, bet arī savu vārdu pēc tam, kad viņas māte viņu pameta un lika dzīvot hostelī, kad viņai bija tikai 17.

Sieviete saka, ka viņa agrāk ienīda savu atspulgu, jo izskatījās ļoti līdzīga savai mātei, tāpēc ķirurģijas ir kā glābiņš, lai attālinātos no savas sāpīgās pagātnes. Viņa skaidroja: “Es nevēlos izskatīties ne nieka līdzīga viņai. Mans tēvs mēdza teikt, “Tu izskaties līdzīga savai mātei.”

“Mana vecā seja ataino visu manu pagātni, slikto veiksmi un visu manu negatīvo. Mums ar māti vairs nav nekādas attiecības. Tas arī ir iemesls tam, kādēļ esmu pamatīgi izmainījusi savu izskatu. Man pret viņu bija ļoti milzīgs naids, es nevēlējos izskatīties līdzīga viņai. Es esmu sasniegusi to, tagad neviens vairs nedomā, ka esmu līdzīga savai mātei.”

36C8754F00000578-3718648-image-a-19_1470074181216

Viņa teica, ka neatceras pēdējo desmit gadu laikā veikto procedūru kopskaitu, ko veica sevis “jaunradīšanai”, tajā skaitā lainera un uzacu meikapa tetovējumus. Viņa sacīja, ka ir aizgājusi tik tālu, ka reizēm vairs neatpazīst pati sevi, taču viņa nedomā apstāties un ir sākusi plānot vēl vienu zoda implantu. Viņa arī vēlas veikt sejas mikroķirurģiju pirms 35 gadu sasniegšanas, lai izvairītos no grumbām. Viņas plānos arī ir iekļauta tauku atsūkšana un kārtējā krūšu apstrāde. “Es vēlos turpināt mainīties, es nekad neesmu laimīga.”

Viņas puisis sacīja, ka vēlas, lai viņa apstātos. Viņš teica: “Viņa nepārtraukti apstrādā savu ķermeni un seju, bet viņai tas nav vajadzīgs, viņa ir skaista tāda, kāda ir dabīgi. Viņa to visu dara, lai justos labāk.”

 

avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment