Viņam 19, bet viņai – 36. Māte ar dēlu apgalvo, ka ar jebkādām metodēm aizstāvēs savstarpējo mīlestību

Atrast vienam otru palīdzēja Facebook un viņi nolēma tikties. Māte un dēls – kurš būtu domājis, ka jau pēc pāris nedēļām viņi kļūs par mīļākajiem?

2

3

“Tas bija kas jauns manā dzīvē. Kā es varēju zināt, ka iemīlēšos savā dēlā? Es tik ilgus gadus viņu neredzēju! Ja viņš visu šo laiku būtu dzīvojis ar mani, nekas tāds, iespējams, nemaz nebūtu noticis,” atbild Monika.

4

“Kā es varu kļūt par citu cilvēku? Kurš var atrasties manā vietā un pēc tam nosodīt mani par izdarīto izvēli?” Moniku atbalsta dēls Kalebs. Tik tiešām, no sabiedrības puses ir ļoti liela kritika, jo pāris ir pārkāpis jebkādas morāles normas. Apgabala prokurore Klovisa teica, ka abi divi nokļūs aiz restēm, bet pašlaik viņiem aizliegts tikties.

7

Monikai uzbruka pat Kaleba ģimenes locekļi, piedraudot sievieti nogalināt. Šobrīd viņa ir ļoti iebiedēta un baidās doties laukā no mājas, taču tik un tā iet uz vietu, kur pirmo reizi pēc šķiršanas tikās ar dēlu – viņš vienmēr atstāj viņai tur puķes. Starp citu, zēna tēvs neiebilst, ka dēls tiekas ar viņa bijušo sievu un savu māti. Lūk, tāds paradokss!

8

9

11

Tik un tā internetā ir vesela grupa ļaužu, kas atbalsta mātes un dēla attiecības. Viņi liek uzsvaru uz to, ka vēl pirms vairākiem gadiem homoseksuāļu attiecības bija aizliegtas, bet tagad tā vairs nav. Ja šī kampaņa būs veiksmīga, tad Amerikas likumus nāksies mazliet “pamainīt.”

6

5

Taču pagaidām Kalebs apgalvo, ka pat tad, ja viņa mammu ieliks cietumā (un tas ir kā minimums uz 18 mēnešiem), viņš tik un tā sagaidīs viņu. Sieviete ir gatava atteikties no pārējiem bērniem, lai būtu kopā ar savu iemīļoto dēlu. Lai vai kā – viņi vēlas būt kopā!

Leave a Comment