Vinegreta recepte, kas pārsteigs pat vismodernāko mājsaimnieci

2.Pēc tam bietēm pievieno 2 ēdamkarotes augu eļļas, samaisa un atstāj uz stundu. Tas salātiem piešķirs īpašu garšu.

3.Sīpolu nomizo un smalki sagriež. Pēc tam apcep augu eļļā. Šis ir vēl viens triks, kas padarīs salātus daudz garšīgākus. Bet, ja labāk garšo ar svaigiem sīpoliem, tad var iztikt arī bez cepšanas.

4.Atsevišķi sagrieziet gurķus. Varat tos vēl nedaudz izspiest, lai noņemtu lieko sālījumu. Recepte paredz konservētas pupiņas, taču tās var vārīt arī atsevišķi. Ja ir laiks, tad labāk darīt tā.

5.Tagad bļodā sajauc burkānus, bietes, gurķus, pupiņas un skābētus kāpostus. Visu kārtīgi samaisa un tad pievieno karsto apcepto sīpolu.

Lasi vēl: Pacentos un pasniedzu savam vīram brokoļu zupu pēc Gordona Remzija receptes

Vairākas reizes samaisiet salātus, līdz tie atdziest līdz istabas temperatūrai. Liek ledusskapī uz stundu, līdz kārtīgi ievelkas. Jūs varat pievienot sāli pēc garšas. Lai gan gurķi un pupiņas jau paši par sevi ir sāļi.

Šī neparastā vinegreta ar pupiņām recepte noteikti iepriecinās pat vispieredzējušākās mājsaimnieces.

Pateicoties šai sastāvdaļu kombinācijai, tas izrādās ļoti garšīgs un aromātisks. Vinegrets ir neaizstājami salāti ziemā. Tas ir sātīgs un aizvieto svaigu dārzeņu salātus, kas ziemā nav tik pieejami. Tāpēc neliedz sev prieku un eksperimentē ar sastāvdaļām jau tagad!

Ko jūs pievienojat vinegretam?