Viņš vienkārši atstāja savu līgavu vienu pašu uz ielas – liktenīga kļūda

Kāzu diena ir īpaša jaunajam pārim, bet reizēm vienkārši līdz altārim pat pāris neaiziet, kaut visi ir ieradušies norunātajā vietā. Diemžēl arī šim pārim ieplānotā diena līgavas kļūdas dēļ bija neveiksmīga. 

Holivudas ikona Andrejs Hepburns reiz teica ‘Sievietes skaistums parādās tikai ar gadiem’. Izskatās, ka līgavainis šai atziņai galīgi nepiekrīt. Kas lika viņu mainīt savas domas attiecībā uz savu līgavu? Jūs būsiet pārsteigti, kad to uzzināsiet!

Līgava bija izplānojusi, kā pārsteigt savu vīrieti, bet viņa nebija paredzējusi, ka vīrietim būs šāda attieksme pret viņas pārsteigumu, un tā nu viņa palika viena, raudot uz ielas.

Izrādās, ka līgava bija nolēmusi uzzināt, vai tiešām viņas līgavainis viņu mīlēs visu mūžu par spīti gadiem un izskatam, kas nāk līdzi. Līgava bija sarunājusi grima mākslinieku, kurš viņai uzliks ”vecuma grimu”.

Lasi vēl: Šī meitas-tēva deja kāzās ir labākais kāzu video jelkad! JĀREDZ!

Līgavai tika uzlikta pamatīga kosmētikas kārta, kas viņu darītu daudz vecāku nekā viņa ir patiesībā. Ieraugot to, līgavainis bija šokā un paziņoja, ka nekavējoties lai viņa šo preteklību noņem no savas sejas un ir dabiska. Līgava bija pārsteigta, izdzirdot tādu atbildi.

Atliek pieminēt, ka šī scēna notika uz ielas viesiem un apkārtējiem cilvēkiem gan dzirdot, gan redzot to visu. Līgava bija noskaņota dumpīgi un uzsvēra, kā gan viņš viņu mīlēs vecumdienās, ja tagad nespēj raudzīties uz viņu šādu. Līgavainis provokācijām neļāvās.

Līgavainis līgavu nolamāja un vienkārši aizgāja prom, atstājot līgavu vienu raudot uz ielas visu cilvēku priekšā. Ķīnā tā bija patiešām liela sensācija. Nav zināms, kas ar pāri notika vēlāk.

Avots:

Leave a Comment