Viņš viņu sauca par resnu pretekli. Lūk, kā sieviete atriebās!

 

1

Viss sākās ar to, ka pēc bērniņa piedzimšanas Alvīne krasi pieņēmās svarā, sasniedzot 125 kg atzīmi. Tolaik šķita, ka svars tā arī turpinās tikai pieaugt un pieaugt. Viņas toreizējais draugs neko citu nemācēja, kā tikai nosaukt savu draudzeni par resnu pretekli un ar augsti paceltu galvu doties no viņas prom. Tolaik Alvīne jau bija kļuvusi tik “liela”, ka drēbes viņa iegādājās vīriešu nodaļā, pie tam tikai pašus lielākos izmērus.

2

Kopš tā laika sieviete saņēma sevi rokās, pārtrauca ēst visu, kas pagadās, un pievērsās zemu ogļhidrātu diētai. To visu viņa darīja tikai tādēļ, lai pierādītu savam bijušajam, ka viņam nav taisnība. Sievietei izdevās nomest gandrīz 60 kg – viņa notievēja teju uz pusi!

3

 

Lasi vēl: Diēta, kas mainīja Adeles dzīvi- viņa zaudēja 14 kg un tagad izskatās labāk kā jebkad!

 

“Pēc tam, kad tas mērglis mani šādi aizvainoja, man vienkārši vairs nebija citas izejas. Es atceros, kā viņš man teica – Tava liekā svara dēļ neviens Tevi negribēs. Tu esi vienkārši viens liels speķa gabals. Un tie vēl bija vismaigākie salīdzinājumi…” tā stāsta Alvīne.

4

“Es nolēmu reizi un par visām reizēm pielikt šim punktu. Lūk, kāda man ir diēta: 75% veselīgo tauku, 20% olbaltumvielu un 5% ogļhidrātu. Jau pēc salīdzinoši neilga laika es sāku mest nost lieko svaru. Rezultāti bija pārsteidzoši! Pēc kāda laika satiku sava bijušā drauga māti. Šķiet, ka viņa bija satriekta mani redzot!”

5

“Viņa noteikti pateica savam dēlam, kā es tagad izskatos, jo viņš mēģināja mani atgūt atpakaļ – tikai tādēļ, ka tagad izskatījos labi. Tā ir pati labākā atriebība! Es nekad neaizmirsīšu, kā viņš mani nosauca.”

6

Alvīnes ceļš līdz veselīgam augumam bija grūts un garš – iegūt šodien redzamos rezultātus sievietei izdevās vien pēc pāris gadiem. Taču tas viss bija tā vērts! Neskatoties uz to, ka viņai šobrīd ir lielisks augums un laba Vese***a, viņai uzradās jauns draugs, kas viņu mīl no visas sirds. Bet bijušais, protams, kož sev šobrīd pirkstos.

7

Ceram, ka Alvīnei vairs nebūs nepieciešams dzīvē saskarties ar šādām galējībām un ciest no ņirgāšanās. Dalieties ar šo rakstu! Iespējams, ka kādam šī ir lieliska motivācija sasniegt to, ko viņš jau sen ir vēlējies!

COMMENTS

Leave a Comment