No viņa virtuves sāka pazust ēdiens. Slēptā kamera atklāja kaut ko biedējošu!

Džo Kamings nav pavārs

11

Šis ir Džo un viņš ir visai normāls vīrietis. Viņš ir aktieris, kurš ar draudzeni dzīvo Ņujorkā. Video sākumā Džo paskaidro, ka labu brīdi viņiem pazūd ēdiens, un viņa draudzene arī neko par pazudušo pārtiku nezina. Gluži kā jebkuru draugu, Džo pārņēma zinātkāre, un viņš nolēma rīkoties.

Notikuma vieta

7b27fb3d-88d7-42ba-bde5-40bae1907ee0_tablet

Džo uzstādīja nakts redzamības kameru, lai pie rokas pieķertu savu draudzeni. Attēlā Džo redzams, uzstādot video iekārtu tā, lai visa virtuve būtu labi redzama.

Divas stundas nekas nenotiek, bet tad…

Video kamera fiksēja divas stundas ilgu bezdarbību, līdz kaut kas pēkšņi nonāca tās redzeslokā. Sākumā redzamas kājas, kuras pienāk pie durvīm, pēcāk redzams cilvēka stāvs.

Iebrucējs virtuvē

12

Redzams, ka virtuvē iezagusies sieviete, kura uzlēkusi un nu jau tupus atrodas uz Džo virtuves galda. Džo atzīst, ka tā nav viņa draudzene, patiesībā viņš nekad šo sievieti nav redzējis.

Baismīga rutīna

Visdīvainākais ir tas, ka iebrucēja izveidojusi īpašu “rutīnu” – pēc nokāpšanas no galda viņa dodas pie ledusskapja. Viņa lieki netērē laiku, tā vietā viņa piestūķē seju ar ēdienu.

Rupji un pretīgi

13

Lai arī kas nebūtu šī būtne, viņai nepiemīt nekādas manieres. Viņa redzama, nokārtojot dabiskās vajadzības izlietnē. Viņa nemaz necentās atrast labierīcības.

Džo draudzene izsvītrota no aizdomās turamo saraksta

Pēc atvieglošanās izlietnē dīvainā sieviete aplūko ledusskapja saturu. Džo draudzene nemeloja.

Arī pieliekamais nav pasargāts

14

Tā būtne plosās visapkārt. Un tā nevēlas tikt pieķerta, pieliekamā skapīša durvis iečīkstas, viņa paliek nekustīga un klausās, vai nav nevienu no mājiniekiem pamodinājusi. Sapratusi, ka neviens nav pamodies, viņa iekožas šķiņķa gabalā un meklē citas uzkodas.

Kādēļ gan nepaskatīties kādu izklaidējošu raidījumu?

Tai nu gan ir iekšas. Viņa apsēžas un ieslēdz televizoru tā, it kā viņai piederētu virtuve, kurā atrodas. Nav saprotams, kā viņa var būt tik mierīga, iezogoties citu cilvēku mājoklī.

Pazušanas triks

Kā jebkurš labs noziedznieks, arī viņa prot pazust. Iebrucēja paslēpjas, tiklīdz rodas iespēja viņu pieķert.

Viņš ir tik tuvu

15

Attēlā redzams, ka Džo pamostas nakts vidū un dodas padzerties. Viņš nenojauš, ka ledusskapja izēdāja atrodas tik vien kā pāris metru attālumā no viņa, slēpjoties tumsas aizsegā. Džo tā arī dodas atpakaļ gulēt, neievērojis neko dīvainu.

Viņa dodas atpakaļ, no kurienes atnākusi

Tiklīdz Džo pamet virtuvi, dīvainā sieviete uzkāpj uz virtuves galda. Viņa uzkāpj uz plaukta un pazūd. Tā nu šīs mistērijas noslēpums vēl nav atklāts. Grūti iedomāties, ka Džo vēl kādreiz savās mājās varēs justies droši.

Noskaties uztraucošo video:

Avots: diply.com

Leave a Comment