Vīrieši dalās ar to, kā tas ir – sniegt orālo seksu sievietei!

1

“Es domāju, ka tas ir super-seksīgi. Ir ļoti patīkami, ka es varu ar savu mēli darīt ko tādu, kas sievietei liek patīkamās sajūtās locīties un kunkstēt. Tas liek domāt, ka es viņai daru ko tādu, ko viņa pati sev nevar izdarīt.” – Vils D.

“Man vienmēr, kad “noeju lejā” šķiet, ka es daru savu daļu visa procesa, jo mana draudzene vienmēr saka, ka nekad nesasniedz orgasmu no seksa. Tā ir mana vienīgā iespēja viņu apmierināt, un kad viņa beidz, sajūtas ir lieliskas. Tāpat tas ir jo labāk man, jo viņa vēlas vēl vairāk seksa tādēļ, ka es viņu vienmēr pēc tam apmierinu.” – Henrijs G.

“Ja godīgi, tas ir eiforiski. Man patīk, kā tas garšo un patīk, kā tur smaržo. Tur vienkārši ir kaut kas tāds, kas mani ļoti uzbudina.” – Kolins A.

Lasi vēl: Orālais sekss ir kaitīgāks par alkoholismu un smēķēšanu

“Katru reizi, kad pirmoreiz “noeju lejā” kādai jaunai meitenei, ir sajūta, it kā es dotos misijā, lai liktu justies viņai brīnišķīgi. Vienmēr cenšos saprast, kas viņai vislabāk patīk.” – Dastins S.

“Man tas liek justies tuvākam sievietei. Tev taču ir jājūtas komfortabli kopā ar cilvēku, kuram tu laizi ģenitālijas, ne?” – Karloss S.

“Sajūta ir lieliska, tas garšo lieliski, un reakcija liek man justies ļoti pacilātam. Ir lieliski sievietei darīt ko tādu, ko viņa pati izdarīt nevar.” – Evans H.

“Dažkārt tas kutina man degunu. Vienreiz pat nošķaudījos. Tas bija mazliet neērts brīdis.” – Mikaks A.

Avots: womanshealthmag.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ainārs</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Paspēj piepildī savus slēptākos sapņus vēl šogad. Reģistrējies šeit: https://goo.gl/3OxSEu sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi – tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!

Leave a Comment