Vīrieši šīs lietas necieš: 8 modes kļūdas, kuras nedrīkst pieļaut

1. kļūda – Pārāk liela atklātība

2

 

Jo atklātāks apģērbs, jo labāk – lūk, vislielākā maldīgākā informācija, kāda vien var būt. Ja tev ir dekoltē, tad jābūt aizklātai mugurai un otrādi. Daudzi uzskata, ka īsa kleita ar dziļu dekoltē ir modes simbols, tomēr tā nav. Tāpēc izvēlies dekoltē griezumu, vidēju, lai tas nebūtu pārāk dziļš un izteiksmīgs.

2. Kļūda – tiek vilkts pārāk liels apģērbs

3

 

Mode ar bezformīgu un lielu apģērbu jau iziet no modes un kļūst par absurda lietu. Tāpēc neizvēlies mēteli, kas ir 3 vai 4 reizes lielāks, nekā tavs īstais apģērba izmērs. Ja arī izvēlies nopirkt lielāku džemperi, tad nevelc platas bikses, labāk izvēlies legingus vai īsus šortus.

3. kļūda  pārāk daudz džinsu auduma

4

 

Džinsu audumu izskatās lieliski, ja tiek vilkti atsevišķi apģērba gabali vai nu tikai džinsu bikses, vai tikai džinsu jaka, abus kopā – nekādā gadījumā, tad ja izvēlies vilkt abus kopā tev jāpievērš uzmanība apaviem un aksesuāriem un somiņai, lai atšķirtos no džinsu auduma.

4. Kļūda – nepiemērots izmērs

5

Ideāli “sēž” tikai tas apģērbs, kura izmērs ideāli atbilst tava ķermeņa parametriem. Tāpēc, ja uzvilksi kādu apģērbu, tad iespējams, tavi sāni, kur krūšturis atrodas var izspiesties un neizskatīsies vairs gaumīgi tas apģērbs, tāpēc izvēlies krūšturim īso apkārtmēru, lai tas nebūtu ne pārāk mazs un arī ne pārāk liels.

5. Kļūda – Šiks, spīdumi un skaistums

6

 

Pārlieku daudz tu liec uz rokām rokassprādzes, pulksteņus, un gredzenus var teikt uz katra pirksta –  nevajag pārspīlēt. Ja tev ir kāds pleķis uz blūzes, tad neliec klāt brošu, kas nepiestāv, tas neko nemainīs. Ja arī tev ir kleita ar dziļu dekoltē izgriezumu, tad neliec uz kakla pērļu kaklarotu.

6. Kļūda – Zeķes ar siksniņkurpēm

7

Ja tu tiešām vēlies vilkt sandales kopā ar zeķēm, tad ir jāizvēlas viena krāsa, un vispār kopumā visam tēlam ir jāsaskan, tikai tādā veidā tu drīksti saskaņot savu apģērbu.

7. Kļūda – Leoparda apģērbs

8

Ja arī tu izvēlies leoparda raksta apģērbu, tad savā tēlā, lieto tikai vienu apģērba gabalu, vai nu tas būs krekls, vai svārki, vai bikses vai mētelis. Atceries tikai viens apģērba gabals, nevajag ar šo rakstu pārlieku daudz pārspīlēt.

8. Kļūda – Nepareiza rakstu saskaņošana

9

Dažādu rakstu kombinācija ir pa spēkam tikai īstam profesionālim. Lai apģērbs neatgādinātu mākslas gleznu, saskaņo rakstainu apakšu ar vienkrāsainu augšu un otrādi.

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment