Vīrietis adoptē 45 suņus un nofilmē mirkli, kad viņi tiek palaisti brīvībā savās jaunajās mājās (+ VIDEO)

Liela daļa cilvēku nedodas uz patversmi izglābt kāda suņa likteni, jo ir pārāk sāpīgi redzēt, cik daudz dzīvniekiem dzīvē nav paveicies, tomēr ne šis vīrietis. 

Pasaulē ir ļoti daudz dzīvnieku, kuriem steidzami ir nepieciešamas mājas, un daudziem arī paveicas, ka viņus adoptē ģimene, kas vēlas par dzīvnieku rūpēties un kas mīlēs viņu, cik vien būs iespējams. Tomēr diemžēl ir dzīvnieki, kuri ir jau veci, kuriem ir Sli**bas vai kuri ir pārāk bailīgi, lai spētu uzticēties cilvēkiem, tādēļ tādi bieži vien savas mājas neatrod.

Marks Stārmers uzskata, ka visi dzīvnieki ir pelnījuši mājas, un lai pierādītu, ka viņš tā tiešām domā, vīrietis adoptēja 45 patversmes suņus un pat pelēko vilku! Stārmers dzīvo Kanādā un viņam tiešām ir liela sirds, kurā pietiek vietas visiem adoptētajiem dzīvniekiem.

Adoptēt suņus bija pati vienkāršākā daļa. Parūpēties par to, lai viņiem visiem pietiktu vietas un lai visi būtu drošībā, bija pagrūts un laikietilpīgs process. Par laimi, Stārmeram ir pietiekami liela dzīvojamā platība, kas nodrošina suņiem brīvību.

Lasi vēl: Šis suns gandrīz kļuva par kāda barību, bet tika izglābts tieši laikā!

Stārmers ne tikai nodrošina visus suņus ar nepieciešamo ēdienu un ūdeni, viņš arī izveidoja norobežotu 4 akru platību, kur suņi var izskraidīties un izspēlēties.

Stārmers saka, ka lai arī rūpēšanās par tik daudz dzīvniekiem ir sarežģīta, tā mīlestība, ko viņš saņem, ir tā vērta.

Saimnieks ir nofilmējis aizkustinošu video, kurā ir redzams, kā visi viņa jaunie mīluļi tiek izlaisti izskraidīties un iepazīt savu jauno mājvietu!

Avots: dogs.pawpulous.com

Leave a Comment