Vīrietis parkā atrodu satītu dvieli. Neticami, kas bija tajā ietīts!

1

Visai ātri notinis iesaiņojuma audumu, puisis bija šokēts. Iekšpusē atradās mazulis. Mazā meitenīte izskatījās kā nupat dzimusi – nabas saite joprojām karājās no viņas niecīgā vēderiņa. Rauls, lai arī pilnībā šokēts, tomēr paņēma mazuli un steidzās uz tuvējo Slim**cu.

Raula un tikko dzimušās meitenītes tikšanās bija likteņa pirksts. Slim**cā mediķi paspēja jaundzimušajai meitenītei sniegt laicīgu nepieciešamo palīdzību.

2
Pie mazās meitenītes sākotnēji nebija nekādas informācijas par tās vecākiem, arī vēlāk nekāda jauna informācija neparādījās. Laimīgi, ka jaunais vīrietis bija sajutis īpašu saiti ar mazo meitenīti un tādēļ izlēma viņu adoptēt.

3

Raula ģimene pilnībā atbalstīja viņa lēmumu. Jaunais tētis nekad nebija redzēts vēl laimīgāks kā ar mazo meitiņu uz rokām. Brīnumaini, kā liktenis viņus saveda kopā ar meitenīti īstajā laikā un īstajā vietā.

4

Mazās meitenītes dzīve sākās patiešām traģ**ki. Šādu likteni negribētos novēlēt nevienam. Tomēr, tieši šis liktenis saveda mazo meiteni kopā ar Raulu, pasargājot viņu no bezatbildīgiem bioloģiskajiem vecākiem. Atliek vien mazajai princesei novēlēt veiksmi turpmāk, jo to viņa pilnīgi noteikti ir pelnījusi.

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=J1nYV303vh8

 

Avots:

dieviete

Leave a Comment