Vīrietis ziedoja kāzu kleitu, bet tajā izrādījies bija apslēpts liels pārsteigums

preview-650x390-650-1434462804

Dienās viens no Anglijas labdarības veikaliem, kas nodarbojās ar līdzekļu iekrāšanu, lai izārstētu ar vēzi slimojošus cilvēkus, saņēma lielisku anonīmu ziedojumu – kāzu kleitu “vintāžas” stilā…

 

 

kk

Taču tajā bija noslēpts pārsteigums, kas arī šo dāvanu padarīja vēl apbrīnojamāku. Veikala darbinieki bija tādā sajūsmā, ka kleitas fotogrāfijas publicēja interneta vietnēs, lai varētu sameklēt cilvēku, kurš to ziedoja.

eb

Bet pārsteigums bija uz šīs mazās piezīmītes, kuru dāvinātājs piestiprināja pie kleitas. Uz tās ir rakstīts: “Novēlu sievietei, kura šo kleitu uzvilks kāzās, pavadīt 56 laimīgus gadus ar savu mīļāko. Tikpat laimīgus, kā pavadīju es pats ar savu iemīļoto. Man paveicās, ka tieši viņa bija mana sieva.”

yy

Šī kleita tika pārdodas izsoļu, tirgošanās vietnē ebay , un ar  katru dienu likmes uz šo preci paaugstinājās līdz viņa tika pārdota par 10 000 eiro!

Lasi arī: Četrdesmit Vangas pravietojumi pēc dzimšanas gada un mēneša. Unikāla tabula!

bb

Veikala darbiniekiem izdevies atrast piezīmītes autoru, taču viņš nepārdomāja un joprojām palika anonīms. Viņam jau tagad ir 85 gadi, un šķirties no kleitas viņam bija ļoti grūt: “Man ir prieks dzirdēt, ka tā turpina savu dzīvi kā atmiņas par manu iemīļoto”.

 

 

 

Avots: adme.ru

COMMENTS

Leave a Comment