Visa taisnība par vīriešu rakstura stingro pusi un ne tikai…

Kas tad īsti vīriešos ir galvenais?

Ja prasāt man, tad noteikti gara spēks. Tā ir viena no svarīgākajām vīrieša rakstura sastāvdaļām.

Galvenais vīrieša pienākums – vest aiz sevis sievieti un būt stingram lēmumu pieņemšanā. Lai to izdarītu, nepietiek tikai ar “olām”. Tiešām nezinu, no kurienes viņiem ir šāds spēks, bet, šķiet, ka viņos ir kaut kādi spēku krājumi, no kuriem iespējams smelties pārliecību sevī.

Vīriešiem ar vāju raksturu problēma ir tajā, ka viņi spēkus nemeklē sevī, bet gan kaut kur ārpus sevis. Lupatai vienmēr ir nepieciešams kaut kas ārējs, uz kā sevi “pakārt”.

Sievietēm viss ir gluži pretēji. Lai sieviete justos ērti savā ķermenī un blakus savam vīrietim, viņai jāspēj parādīt elastību. Tā ir dabas izpausme sieviešu apziņā – brīva enerģija, kas apņem visu apkārt esošo.

Smiling couple having tea outdoors

Tieši noteiktība un elastība ir sākums problēmām dzimumu attiecībās. Ja satiekas divi dzimumi un tie abi ir ar stingru raksturu, tie “sasit” viens otru un aizlido katrs uz savu pusi, tāpat kā tas ir biljarda spēlē ar bumbiņām. Ja satiekas divi elastīgi, “mīkstas” dabas cilvēki, tad tie salīp viens ar otru kā plastilīns.

Teiksim atklāti – stingrums un elastība. Tas mums visiem atgādina patīkamo procesu, kad sieviete ar vīrieti savijas kopā. Tieši tā! Šis ir tas brīdis, kad katra dzimuma īpašības arī parādās.

Līdz ko ir uzsāktas intīmās attiecības, vīrieši reizi un par visām reizēm ir sākuši savas dzīves galveno mācību: “Manas stingrības dēļ sievietei var sāpēt. Ja es nebūšu gana stingrs – viņa nekļūs par sievieti. Ja es nebūšu mīlošs un līdzjūtīgs, viņa sāks ienīst visus stiprā dzimuma pārstāvjus. Būt ar viņu stingram ir ļoti patīkami!”

Sievietei pirmajā reizē vajadzētu savaldīt vēlmi dominēt. Galu galā, ja viņa sevi nesavaldīs, tad nav ne mazākās runas par harmoniju un laimi. Plastiskums un elastība ir sievietes laimes atslēga!

 

 

Leave a Comment