Visas kārtis tiek atklātas – 5 orgasmu veidu apraksti

Klitorālais orgasms

Pierādīts, ka tikai 24% sieviešu var sasniegt orgasmu bez klitora stimulēšanas. Lai iegūtu klitorālo orgasmu tev nepieciešams atrast tās vietas, kuru stimulēšana sniedz tev baudu. Lai sasniegtu klitorālo orgasmu vislabāk būs, ja atradīsies savam partnerim augšā, tādā veidā veidosies berze.

Punkta G orgasms

G punkts atrodas 2-3 cm vagīnas sieniņas sākumā. Ļoti labi noderēs vibrators, ar kura palīdzību tavs puisis sniegs tev baudas virsotni. Ļoti daudzas seksa rotaļlietas izveidotas ar G punkta stimulatoriem, tāpēc lai tavs puisis sāk meklēt G punktu tikai tad, kad esi ļoti stipri uzbudināta. Vislabāk meklēt pēc klitorālā orgasma, jo aktivizējas visas pārējās erogēnās zonas.

Anālais orgasms

22% sieviešu vecumā no 20 līdz 39 gadiem nodarbojas ar anālo seksu. Ja tu nenodarbojies ar anālo seksu, tad tas nenozīmē, ka ar tavām smadzenēm vai ķermeni nav kaut kas kārībā.  Anālo seksu jāveic ļoti lēni un vislabāk to sākt ar vīrieša pirkstu vai mazām seksa rotaļlietām, kā arī izmantojot lubrikantu, bez tā nu nekur. Vislabāk anālo seksu veikt pēc orgasma, kas jau noticis un ķerties klāt anālajam seksam, jo tavs organisms būs atslābis. Vislabākā poza anālajam seksam ir no sāniem. Atceries tikai nesasprindzini muskuļus, jo tad būs ļoti sāpīgi, galvenais ir atbrīvoties.

Vaginālais orgasms

Šo orgasmu visas meitenes nemaz nesasniedz, jo vienmēr kaut kā pietrūkst, vai vīrieša seksuālās spējas, vai arī sievietei ir pārāk šaura vagīna, vai vīrietim ir nepietiekami liels loceklis. Lēnas un ritmiskas kustības  sniedz sievietei spilgtu un ilgu orgasmu. Vaginālais orgasms tiek uzskatīts dziļāks nekā klitorālais orgasms. Lai iegūtu vaginālo orgasmu nepieciešama gara  priekšspēle, vaginālajam orgasmam vislabākā poza būs – sunīšu stilā, jo šī poza palīdzēs locekli dziļāk ievietot vagīnā, kā arī tiks stimulēta dzemde, kas meitenēm sagādā ielu baudu.

Kombinētais orgasms

Tā ir klitorālā un vaginālās kombinācijas stimulācija. Vislabāk sasniegsi kombinēto orgasmu, ja tiks stimulēts G punkts un klitors. Kā arī palīgā nāks rotaļlietas. Pamēģini misionāru pozu, noliekot spilvenu zem sēžamvietas, tādā veidā tiks stimulēts G punkts un ar pirkstu palīdzību stimulē klitoru. Lai pastiprinātu sajūtas izmanto lubrikantu.

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment