Visgardākās karbonādes pasaulē: vecmāmiņa padalījās ar marinādes recepti, lai tās vienmēr ir sulīgas

Sulīgas karbonādes recepte

SASTĀVDAĻAS

1 kg cūkgaļas

150 ml augu eļļas

3 ķiploka daiviņas

1 tējk. sāls

0,5 tējk. pipari

3 olas

cepamā eļļa

SAGATAVOŠANA

1.Lai iegūtu jaukas, sulīgas karbonādes, vislabākā izvēle ir cūkgaļas fileja. Gaļu vajadzētu sagriezt plānos, apmēram 1 cm biezos gabaliņos. Tad izklapē no abām pusēm, pievieno sāli un piparus.


2.Tālāk gatavojam marinādi. Lai to izdarītu, eļļā izspiediet ķiplokus, pievienojiet sāli un piparus, samaisiet.


3.Marinādē no abām pusēm liek pirmo karbonādi, no vienas puses nākamās. Liek tās kaudzē tā, lai marinādē esošā puse būtu virsū. Atstāj marinēties pusstundu.


4.Sagatavo bļodu ar miltiem vai rīvmaizi. Atsevišķā traukā sakuļ olas, var pievienot arī nedaudz sāli. Bet esiet uzmanīgi, jo marināde jau ir diezgan sāļa.

Lasi vēl: Neticami gardas kabaču pankūkas cepju bez liela daudzuma eļļas cepeškrāsnī: dalos ar pašu labāko recepti

5.Tagad jūs varat sākt cept karbonādes. Vispirms gaļu iemērc miltos vai rīvmaizē, tad olā un liek sakarsētā pannā. Cep līdz zeltaini brūnas. Pasniedz karstu.


Šī sulīgo karbonādes recepte ir abpusēji izdevīga! Tās vienmēr izdodas, pat ja esat tikai iesācēja mājsaimniece. Un šī apbrīnojamā marināde var pārvērst pat vissīkstāko gaļu ēdamās karbonādēs.

Mana vecmāmiņa man iemācīja šo triku. Vectēvam vecumdienās bija problēmas ar zobiem, bet viņš bez problēmām aprija viņas karbonādes.

Lai papildinātu vakariņas, karbonādes iesakām pasniegt ar piedevu. Piemēram, vāriet griķus vai pagatavojiet kartupeļu biezeni.

Neaizmirstiet arī par viegliem salātiem, lai līdzsvarotu sātīgo un diezgan trekno gaļu. Tādējādi vakariņas būs gan sātīgas, gan harmoniskas.

Un mēs esam pārliecināti, ka ikviens jūsu mājsaimniecībā novērtēs jūsu centienus un pilnībā izbaudīs šīs garšīgās karbonādes!

Vai jums ir kādi triki, kā pagatavot sulīgas un maigas karbonādes?

Leave a Comment