Viskaitinošākās lietas, ko katras Zodiaka zīmes pārstāvji dara publiski

Auns – pārāk bieža vārda “es” izmantošana teikumos

Auni ir visjaunākās zodiaka zīmes – zodiaka bērni, tāpēc gluži kā bērni viņi sevi uzskata par Visuma centru. Sarunājoties ar Aunu, ātri top skaidrs, ka visai pasaulei jāatrodas pie viņa kājām!

Vērsis – pieskaršanās svešiniekiem

Vērsis ir jūtīga zīme. Viņus pārvalda Venēra, tādēļ viņi uzvedas kā “venērieši” – būdami draudzīgi un sirsnīgi, viņi jūtas savienoti ar ikvienu un pilnīgi visu, kas viņiem ir apkārt. Tieši tādēļ Vērši jūtās pārlieku atbrīvoti un nereti pieskaras cilvēkiem.

Dvīņi – aizmiršana, kādēļ viņi sadusmojušies

Dvīņiem piemīt personības duālisms. Vīriešiem, kas dzimuši Dvīņu zīmē ir vairākas atšķirīgas personības, bet sievietēm – divas dažādas personības. Problēma slēpjas tajā, ka personību maiņai ir kāds blakusefekts – amnēzija.

Vēzis – nesadusmošanās

Vēzis ir viena no zodiaka Ūdens zīmēm, šīs zīmes pārstāvim īpaši piemērots ir teiciens – “klusie ūdeņi ir tie dziļākie”. Bieži vien, kad Vēzi piemeklē kas satraucošs, viņš nemaz nespēj izrādīt to, ka ticis sāpināts, tomēr tad, kad Vēzis nonāk drošībā, respektīvi, mājās – viņš sabrūk un nespēj savākties.

Lasi vēl: Vīriešu horoskops: katras zodiaka zīmes pārstāvja labākās īpašības

Lauva – skaļākie smiekli visā restorānā

Skaļie, trokšņainie un jautrību mīlošie Lauvas noteikti būs paši pirmie visā zodiakā, kuri atzīsies, ka ir vislabākie no visiem. Ir grūti Lauvas lepnumu uzskatīt par trūkumu, jo šīs zodiaka zīmes pārstāvji to tik lieliski spēj izmantot. Viņi vienmēr ir uzmanības centrā un par to it nemaz nekaunas. Visādi citādi Lauvas ir ļoti pieklājīgi, jo viņiem nepatīk sliktas manieres. Vienīgā reize, kad viņi aizmirsīs par etiķeti ir smieklu uzplūds.

Jaunava – nevajadzīga dalīšanās ar sīkumiem

Pār Jaunavām valda Marss, kas ir informācijas un komunikācijas planēta, tieši tādēļ Jaunavas ir informācijas sūkļi – diemžēl, ne tikai lietderīgas informācijas. Viņu smadzenēs vienmēr atrodas pārsteidzošs apjoms sīkumu. Viņas dalās ar šo informāciju sarunu laikā ar citiem, izmantojot to emocionālās inteliģences vietā.

Svari – māšana cilvēkiem, kuri nemāj pretī

Svari ir tik draudzīgi, ka Tev gandrīz viņi ir jāmīl. Viss, kas viņiem vajadzīgs ir kāds, ar kuru pavadīt laiku. Viņi pastāvīgi meklē kādu kompanjonu, tomēr pienāk brīži, kad Svari izskatās bezcerīgi. Viņiem ir plašs paziņu loks, tomēr Svariem vienmēr nepieciešams kāds, ar kuru pavadīt laiku, citādi viņi jūtas nepilnīgi un ir gatavi kaut vai izlēkt pa logu.

Skorpions – nepieklājīga citu cilvēku teiktā pārlabošana

Skorpioniem gandrīz vienmēr ir taisnība, tomēr viņi bieži vien atver muti visnepiemērotākajā laikā. Pārtraucot stāstītāju runas laikā, Skorpions pamanās izskatīties kā viszinis. Viņš necenšas būt rupjš, tomēr Skorpionam šķiet, ka tūlītēji jāizlabo kļūda, citādi tā paliks neievērota.

Strēlnieks – pārlieku liela vēlme strīdēties svarīgu diskusiju laikā

Ja Tu uzskati, ka debates var būt jautras un intelektuāli stimulējošas, Strēlnieks spēs pilnībā mainīt šo uzskatu. Vēl viņš labprāt mainītu arī Tavas domas, kurām viņš nepiekrīt. Viņam nekādas problēmas nesagādātu centieni ar varu iebāzt Tev mutē svešus vārdus, jo viņš sevi uzskata par patiesības cīnītāju.

Mežāzis – citu cilvēku uzrunāšana tā, it kā viņi strādātu viņa pakļautībā

Mežāži ir dzimuši līderi. Viņi ir zodiaka izpilddirektori un viņiem piemīt dabiska tendence runāt ar cilvēkiem tā, it kā tie būtu zemākstāvoši vai mazāk kompetenti. Lai arī ne vienmēr viņi kļūdās, Mežāžiem vajadzētu iemācīties runāt ar cilvēkiem kā ar līdzīgiem.

Ūdensvīrs – cilvēku neiepazīstināšana

Ūdensvīrs ir zīme, kura lieliski izprot visu dzīvo būtņu savienotību, taču, par spīt tam, dažkārt Ūdensvīrs jūtas pavisam atsvešināts no cilvēkiem. Viņš ir kā citplanētietis, kurš apmeklē Zemi un novēro cilvēku rasi. Bieži vien gadās tā, ka Ūdensvīrs atnāk ar kādu kopā uz ballīti un tad pēkšņi nebrīdinot pazūd, pat nepaspējis iepazīstināt uzaicināto personu ar saviem draugiem.

Zivis – aizmiršana uzlādēt mobilo tālruni

Zivis, dodoties pusdienu pārtraukumā, nemīl, ka kāds pārtrauc viņu nomoda sapņošanu ar īstās pasaules problēmām. Šīs zīmes pārstāvji noteikti izmantos viedtālruni, lai izvairītos no realitātes – spēlējot video spēles, pārskatot sociālos kontus vai izmantojot fotoattēlu apstrādes aplikācijas. Zivis bieži vien aizmirst paņemt līdzi lādētāju, tieši tādēļ īsziņas un zvani paliek neatbildēti un cilvēki kļūst dusmīgi.

 

Leave a Comment