Vislētākais veids, kā atbrīvoties no celulīta! Pēc mēneša es biju šokā…

Cīņa pret celulītu

  1. Dzeriet vismaz 3 l ūdens dienā

Tas palīdzēs organismam vieglāk izvadīt no audiem aizturējušos šķidrumu, atjaunojot ādas skaistumu un svaigumu! Atcerieites: jo vairāk Jūs dzerat tīru ūdeni, jo ātrāk tiekat vaļā no zemādas taukiem. Un āda ir atguvusi savu tvirtumu!

  1. Neaizmirstiet par augļiem un dārzeņiem

Augļus ēdiet 20 minūtes pirms maltītes, bet dārzeņus, salātu veidā, kopā ar garnējumu. Jo vairāk ēdīsiet augļus un dārzeņus, jo veselīgāka būs Jūsu āda!

  1. Ēdiet dilles

Pievienojot savam ēdienam dilles, uzlabosiet organisma šķidrumu apriti un panāksiet ādas atjaunošanos. Tas ir ļoti dabīgs veids, kā to izdarīt, kā arī dillēm piemīt diurētiskas īpašības.

  1. Neaizmirstiet par E vitamīnu

Regulāri, vislabākajā variantā pat katru dienu, lietojiet uzturā olas, aknas, vārītu vistas gaļu, zivis, tītara gaļu, riekstus, zirņus, pupas, lēcas. E vitamīnam un olbaltumvielām ir jābūt galvenajām uztura sastāvdaļām, jo tādā veidā iespējams ātrāk notievēt un aizmirst par celulītu!

Šie paņēmieni noteikti ļaus atbrīvoties no celulīta gurnos un dibena rajonā. Tik vienkārši paņēmieni, kas ļaus iegūt slaidu augumu bez celulīta. Ja Jūs arī paralēli lietosiet speciālus ķermeņa skrubjus, tie ļaus sasniegt rezultātu vēl ātrāk.

Pastāstiet šos paņēmienus arī draudzenēm!

Leave a Comment