Visnešpetnākie vīrieši, vadoties pēc zodiaka zīmēm

 

VĒRSIS

Vērsis uzskata, ka spēj paveikt visu, ko vien vēlas. Un, ja reiz tā, tad nav ko raustīties! Viņš vienmēr ar sevi ir apmierināts. Pat tad, kad īpaši nav, ar ko lepoties. Savu nesalaužamo spītību Vērsis uzskata par īsta vīrieša rakstura stingrību, skopumu – par saprātīgu ekonomēšanu, bet pesimismu – par reālistisku pasaules uztveri.

DVĪŅI

Nevienai zodiaka zīmei nepiemīt tāds talants visu apgriezt kājām gaisā, kā to spēj Dvīņi. Garlaicīgi ar viņiem nebūs, taču jau intensīvas saskarsmes otrajā nedēļā tu sajutīsies kā līdz Nā*ei nomocīts sprinteris starp atpalicējiem. Ja tu esi spējīga izturēt Dvīņus un viņu prātam neaptveramo tieksmi uz nepārtrauktām pārmaiņām (ievērojot to, ka pati neesi Dvīnis), tad tev var uzcelt pieminekli.

Viņi atrodas pastāvīgā kustībā, viņiem patīk pūderēt smadzenes un ņirgāties. Nākotne kopā ar viņiem ir vairāk kā nenoturīga, taču tagadne – aizraujoša.

Uzticību no Dvīņiem nav ko gaidīt, atliek vien aizgriezties, kā viņš jau flirtēs ar tavu draudzeni.

VĒZIS

Šis īgņa katrā meitenē meklē savas mātes turpinājumu, un, ja viņš atrod savu ideālu, tad viņš noteikti centīsies to apprecēt. Vēzis ir aktīvs ģimenes ligzdiņas un mājīguma atbalstītājs – viņš priekšlaicīgi iedzīs sievu kapā ar savām mūžīgajām pretenzijām par to, kā pareizi mazgāt traukus, barot mīļoto kaķi un gatavot omleti. Laulības ar Vēzi nozīmē pazudinātu jaunību.

LAUVA

Ieciklējies savā personā, Lauva apkārt neievēro nevienu, izņemot sevi. Ja nu vienīgi vēl tos, kas viņu apjūsmo. Viņš ir augstprātīgs un sevi uzskata par pārāk augstsirdīgu, lai atcerētos aizvainojumus un solījumus. Karaliskā būtne dievina vērienīgus tēriņus, svinīgu dzīvi un skaistas meitenes sev apkārt. Viņš ir neprātīgi greizsirdīgs, straujas dabas un viegli aizvainojams. Toties pats necieš greizsirdību attiecībā pret sevi, jo viņš pat nepieļauj tādu domu, ka kāds viņu varētu uzskatīt par savu īpašumu. Viņam ir svarīgi, lai viņš tev būtu pirmajā vietā, un ja nu tu pēkšņi pārcelsi jūsu tikšanos uz citu dienu, lai apciemotu sasirgušo vecmāmiņu, viņš var nāvīgi apvainoties. Kāda vēl, pie velna, vecmāmiņa?

JAUNAVA

Neciešams pedants. Viņš (pareizāk gan būtu teikt  – “viņa”) novedīs tevi līdz pelītēm sīkumu un piezīmju dēļ. Jaunava kladzinās, ka sviestā ir daudz holesterīna, bet cepts ir ļoti kaitīgs kuņģim. Slinks līdz riebumam, taču uzskata sevi par strādīgu, jo šad tad iešūpojas, lai izdarītu kaut kādu sīkumu. Viņam ir problēmas ar emocijām, pret mīlestību viņš izturas ar lielu piesardzību.

SVARI

Svari ir aizdomīgi, noslēgti un sīkumaini. Viņi mēdz būt aizkaitināmi un savas dusmas var izgāzt uz pirmo, kas pagadās pa rokai. Viņš sev pats izdomā dažādas nebūtiskas problēmas un pēc tam tās ilgi risina. Svariem ir daudz draugu, taču pa īstam viņi neuzticas gandrīz nevienam.

Lasi vēl: Dilemmu horoskops. Uzzini, kā katrā Zodiaka zīmē sadzīvo diametrāli pretējas vēlmes

 

SKORPIONS

Pretīgs, piekasīgs un ļaunatminīgs. Skorpions uzvelkas, ja kaut kas tiek darīts ne tā, kā viņš uzskata par pareizu. Nepārtraukta piekasīšanās, drūms skatiens, ar savu smagumu viņš ir spējīgs iedzīt otru zemē līdz viduklim un novest līdz trako namam jebkuru. Kad Skorpions kļūst greizsirdīgs, to labāk neizbaudīt uz savas ādas. Naudu viņš neskaita, toties lieliski atceras, cik reižu kāds aizmirsis nopriecāties par viņa dāvanu.

STRĒLNIEKS

Viņš nemelo. Taču tikai tāpēc, ka viņa būtība necieš melus. Nemelo pat tad, kad teikt taisnību nav prātīgi. Ja viņš pieķers melos tevi, gaidi nepatikšanas.

Strēlnieks ir neprātīgi greizsirdīgs, taču pats nelaidīs garām nevienu sieviešu dzimtes izdevību. Viņa trūkumus nespēj kompensēt pat viņa lieliskā humora izjūta.

MEŽĀZIS

Mežāzis – spītīgs par visiem 200% un absolūti nepakļaujas nekādai pārliecināšanai. Pat ja viņš tev piekrīt, tad vai nu jūsu domas nejauši ir sakritušas, vai arī viņš vienkārši nevēlas “kaisīt pērles cūkām”. Pēdējā variantā esi droša – dvēseles dziļumos viņš ne kripatiņas nešaubās par savu taisnību. Mežāzis ir īgņa, kurš ar grūtībām panes trokšņainas ballītes, un vispār sabiedrībai viņš ir zudis, ja lietas labā netiek veikti audzināšanas pasākumi. Pārliecināt viņus, kā jau tika minēts iepriekš, ir gandrīz neiespējami, tāpēc labāk ir spiest uz viņa interesi un pievest līdz kādai idejai ļoti uzmanīgi, lai Mežāzis nospriež, ka šo ideju dzemdējis ir viņš. Mežāzis ir patmīlīgs, viņš uzskata, ka pazīst dzīvi un tāpēc viņam ir tiesības stundām ilgi lasīt tev lekcijas par to, kā jādzīvo, it īpaši – kā tērēt naudu. Tāpēc vēlams turēt naudu saviem mazajiem prieciņiem pie sevis.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs dievina sapņot un grimt pārdomās par kaut ko grandiozu, taču reti kad viņam pietiek enerģijas kaut vai tam, lai kaut ko sāktu. Viņš tev sasolīs visu ko, pie kam, tajā brīdī Ūdensvīrs pats tam ticēs, taču netici viņa saldajiem solījumiem! Nopietnās lietās uz Ūdensvīru nevar paļauties, vēl jo vairāk nevajag sapņot par viņa vīrišķīgajiem pleciem. Paļaujies vien, pirmkārt, pati uz sevi.

ZIVIS

Tev vajag normālu, par sevi pārliecinātu un stingri pie zemes stāvošu puisi, nevis kādu, kurš lidinās kaut kur mākoņos? Tad tu esi sajaukusi adreses. Zivis dzīvo citā pasaulē, pēc saviem likumiem un, sekojoši, viņi absolūti nav piemēroti reālajai dzīvei. Zivis – dvēselē bērni – neizlēmīgi, neparasti jūtīgi un par viņiem nepārtraukti jārūpējas, citādāk sava nepatstāvīguma dēļ viņi var pazust .

Avots: misstits.ru

la.lv

Leave a Comment