Vitamīnu maskas matiem: labākās receptes

• Lai stiprinātu matus. Apvienot vienu olas dzeltenumu ar ēdamkaroti medus, tējkaroti citrona sulas, ēdamkarote rīcineļļu un B vitamīniem (B2, B6,). Rūpīgi samaisiet visas sastāvdaļas un uz vienu stundu uzklājiet masku visā matu garumā, nosedzot galvu ar plastmasas cepurīti. Mazgājiet, kā vienmēr, ar siltu ūdeni un šampūnu.

• Uz taukainiem matiem vislabāk iedarbojas vitamīnu maska, kuras pamatā ir augi, olas dzeltenums un vitamīni B1, B12, A un E. Uzlej verdošu ūdeni (200 ml) ēdamkarotei kumelīšu, piparmētru un nātru, ļauj tām nostāvēties 30 minūtes, pievieno olas dzeltenumu un pāris pilienus vitamīnu un atkal atstājiet 15 minūtes. Iemasējiet masku saknēs un uzklājiet gar visu matu garumu, uzvelciet polietilēna cepurīti, staigājiet stundu, pēc tam mazgājiet ar siltu ūdeni un šampūnu.

Lasi arī: Pieci īsi matu griezumi, kas būs ļoti aktuāli 2018. gadā

• Vitamīnu maska matu augšanai tiek pagatavota no ēdamkarotes dadžu un rīcineļļas, tējkaroti sinepju un 10-15 pilienus vitamīnu C un PP. Ielej sinepju tējkaroti ar mazu siltu ūdeni (2 ēdamkarotes), pievieno ēdamkaroti rīcineļļas un dadžu eļļas un vitamīnu C un PP. Viss labi samaisiet un uzklājiet masku visā matu garumā, neaizmirstot ieberzēt produktu saknēs. Nosedziet galvu ar plastmasas cepurīti dvieli uz 30-40 minūtes. Ja sinepes ir stipri karsē, pēc 20 minūtēm jūs varat mazgāt masku ārā siltu ūdeni un šampūnu.

Avots: tochka.net
Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment