Žagars nepatīkami pārsteidzis un salauzis sirdi savai sievai no Anglijas

Slavenais aktieris un uzņēmējs Juris Žagars pavisam  nesen ieguvis jaunu amatu – viņš kļuvis par Dailes teātra direktoru. Tomēr ne visi par šo pavērsienu ir priecīgi – izskanējusi informācija, ka īpaši par to pārdzīvo Žagara sieva Trūdija.

Kas tieši ir noticis?

Izrādās, ka Žagars bij apsolījis visu nākamo gadu ar sievu pavadīt Londonā. Tomēr , līdz ar jauno amatu, tas nebūs iespējams. Trūdija Latvijā dzīvo jau vairāk nekā 12 gadus un sieviete ir ļoti noilgojusies pēc dzimtenes. Tas arī, visticamāk, bija galvenais iemesls, kāpēc pāris pieņēma tādu lēmumu gadu dzīvot Londonā. Viss jau esot bijis saplānots un noorganizēts.

Tomēr, tieši pirms savas 59. dzimšanas dienas Juris Žagars uzzināja sev tik pozitīvos jaunumus – viņš no Marta sākuma būs Dailes teātra direktors. Tagad viņš ļoti cer uz sievas sapratni.

Lasi arī: Kobes Braienta labākais draugs atklāj baisu lietu, ko par savu nāvi teica pats Kobe pirms daudziem gadiem

Interesanti , ka aktieris Londonā bija jau  iesniedzis dokumentus un tika uzņemts prestižā akadēmijā, lai studētu režiju! Tāpat viņš esot pieteicies kādā vietējā Londonas aģentūrā, lai varētu saņemtu potenciālus piedāvājumus aktiera darbam Anglijā – seriālos, reklāmā utt. Galu galā kaut kādu naudu viņam bija jāpelna arī dzīvojot tur. Tomēr ar tam visam tagad pārvilkta svītra.

Noprotams, ka visvairāk Juris pārdzīvo par to, ka, vismaz pagaidām, svītra pārvilkta viņa aktiera karjerai. Iespējams, ka tai būs jāliek punkts pat pilnībā. Tomēr, pagaidām, kamēr tas būs vēl iespējams, viņš plāno piedalīties jau uzsāktajos aktiera projektos. Tālāk jau redzē, kas notiks…

Tomēr vissvarīgākais jautājums šobrīd ir par viņa sievu un viņas reakciju. 

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kādi ir Trūdijas reakcija un plāni

Leave a Comment