Zāļu saraksts, kuras nekad nevajadzētu lietot: tās nodara spēcīgu kaitējumu jūsu Vese***ai

Daudziem no mums ir ieradums jebkuras Vese***as problēmas ārstēt pašiem. Ir tik ērti vienkārši iedzert tableti, kas noņems kaitinošos simptomus. Bet jūs pat nenojaušat, kādas briesmīgas sekas tas var izraisīt. Daudzas zāles neārstē, bet tieši otrādi – tās nodara kaitējumu tavam organismam.

Pagājušā gadsimta otrajā pusē As**srites sistēmas Sli**bas ieņēma pirmo vietu starp mirstības cēloņiem. Viņi aizbēga un tur stingri apmetās. Piemēram, to cilvēku skaits, kuri cieš no anēmijas, ir pieaudzis simtiem reižu. Pieaudzis arī to slimību skaits, kuras ārkārtīgi reti izraisa infekcijas, bet rodas medikamentu lietošanas rezultātā (piemēram, leikopēnija). Zinātniekiem nebija vajadzīgs ilgs laiks, lai noskaidrotu, kas notiek.

Pētījumi liecina, ka ir vesels saraksts ar medikamentiem, kas veicina šo slimību attīstību. Turklāt tiem visiem ir minimālas ārstnieciskas īpašības. Tas ir, tās var klasificēt ne tikai kā bīstamas, bet arī bezjēdzīgas zāles.

Kādas ir šīs zāles? Zinātnieki no Oksfordas universitātes ir publicējuši sarakstu ar zālēm, kas ietekmē As**is, kaulu smadzenes un izraisa As**srites sistēmas Sli**bas.

Lasi arī: Starojošā Andžela Pērla dalījās ar savu taro prognozi visām zvaigžņu zīmēm oktobrim, tuvojas rudens vidus

Lasi arī: Izvēlies auskarus un uzzini, kāds spēks slēpjas tevī

Antibiotikas

Šajā sarakstā ir visas antibiotikas, tostarp pretprotozoāli līdzekļi, sulfonamīdi un pretvīrusu līdzekļi. Tādējādi aizliegto zāļu sarakstā bija tādas labi zināmas zāles kā Retrovir, Biseptol, Septrin, Oriprim un daudzas citas zāles ar līdzīgu iedarbību un sastāvu.

Mazās devās antibiotikas iznīcina gandrīz visas labvēlīgās baktērijas. Bieži vien antibiotiku terapijas ietekme ilgst mēnešus, lai atrisinātu. Un lielās devās antibiotikas var ietekmēt orgānus un audus. Dažas antibiotikas var uzkrāties un izraisīt atsevišķu orgānu bojājumus. Visvairāk tiek ietekmētas nieres un aknas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment