Šis talismana akmens saskaņā ar jūsu Zvaigžņu zīmi palīdzēs sasniegt mērķus un piepildīt jūsu sapņus

Dārgie minerāli ietekmē cilvēka veselību un emocionālo stāvokli. Viduslaikos zvaigžņu eksperti ievēroja, ka vislabvēlīgākie akmeņi ir saistīti ar Zvaigžņu zīmi, zem kuras viņš dzimis. Viņi kļūst par talismanu un talismanu cilvēkiem visu mūžu.

Auns talismans – dimants

Dimants ir vispiemērotākais Auniem, tas atbilst viņu rakstura stiprajām pusēm. Kopš seniem laikiem dimants ir simbolizējis spēku un uzvaru pār ienaidniekiem. Tam ir liela izturība un cietība. Šis akmens ir neiznīcināms un dod spēku cīņā pret skaudīgu cilvēku viltību. Dimants atbrīvo Aunu no dusmu uzliesmojumiem. Ja tavā dzīvē ir ienākusi tumša svītra, tad uzticies dimantam un tas noteikti visu noliks savās vietās.

Vērša talismans – smaragds

Smaragds Vērsī attīsta tādas rakstura īpašības kā ieskats un tālredzība. Šis talismans tuvina panākumus un dod atlīdzību, ja mērķis ir sasniegts. Smaragds simbolizē tīru un gaišu mīlestību. Minerāls asi reaģē uz jūtu izmaiņām: tas var pat saplaisāt, ja tavs mīļotais nolemj krāpties. Pilnmēness laikā pastiprinās smaragda maģiskās īpašības.

Lasi arī: Starojošā Andžela Pērla dalījās ar savu taro prognozi visām zvaigžņu zīmēm oktobrim, tuvojas rudens vidus

Lasi arī: Izvēlies auskarus un uzzini, kāds spēks slēpjas tevī

Dvīņu talismans – topāzs

Topāzs ir akmens, kas atbrīvo Dvīņus no nepastāvības un biežas sprieduma maiņas. Ja Dvīņu dzīvē ir notikusi stresa situācija, tad šis talismans nogludinās visus stūrus un ļaus atbrīvoties no depresijas. Topāzs ārstē bezmiegu un mazina emocionālo stresu. Šis dabiskais minerāls ietekmē intelektuālo spēju attīstību. Tas palīdz izprast sevi un izdarīt pareizos secinājumus.

Vēža talismans – kaķa acs

Kaķa acs spēcīgi ietekmē tā īpašnieku. Tas dod Vēzim spēku iegūt cieņu un slavu sabiedrībā. Šis talismans pozitīvi ietekmē Vēžus, palīdzot atbrīvoties no vājībām. Kaķa acs vienmēr aizsargā saimnieku no negatīvas ietekmes, tostarp veido spēcīgu barjeru pret ļauno aci. Rotaslietas ar kaķa aci palielina ietekmīgu cilvēku uzmanību īpašniekam. Līdz ar to Vēžiem būs vieglāk veidot ilgstošas ​​attiecības biznesa sfērā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment