Zēns parkā atrod 7,44 KARĀTU dimantu, kas varētu būt vērts veselu bagātību!

Keilels Langfords dzīvo Centertonā, Arkanzasā – viņam bija iespēja apmeklēt beisbola turnīru. Spēļu starplaikā Keilels devās uz Dimantu krāteri. Parkā ir 47 kempinga mājiņas, restorāns, kā arī bērnu spēļu laukums, tomēr parka galvenais piesaistes objekts ir dimantu izrakumi.

Te ikviens uz dienu var kļūt par pētnieku-avantūristu, kuram ir iespēja atrast reti vērtīgus dārgumus. Līdzās atrodas arī personāls, kurš palīdz novērtēt atradumu un sertificēt dažādus akmeņus. Viss, ko atrodi, nonāk tavā īpašumā. Keilels atradās izrakumu dienvidu daļā, kad ievēroja zemē mētājamies ko interesantu. Dimants spīdēja un laistījās – tas atradās pie strautiņa kopā ar citiem tāda paša izmēra akmeņiem.

Keilels pacēla dimantu un parādīja to tēvam Kregam, kurš raka pavisam netālu. Pateicoties dīvaini brūnajai nokrāsai, Kregs nebija pārliecināts par akmens vērtību. Vēlāk parādot to parkā esošajiem speciālistiem, viņi uzzināja, ka jaunietis atradis 7,44 karātu dimantu.

Lasi vēl: Ēd un neskaiti kalorijas, viss ir zem kontroles

Keilela atrastais dimants ir septītais lielākais, kāds izrakts šajos izrakumos. 2015. gadā tur tika atrasts 8,52 karātu dimants, kas tika pārdots par 500 000 ASV dolāru, lēsts, ka par savu atrasto akmeni jaunietis iegūs stipri līdzīgu naudas summu.

Izrādās, ka Keilels nemaz nedomā vērtīgo dimantu pārdot. Tas kalpo kā vērtīgs atgādinājums par braucienu uz Dimantu krāteri.

Parka tulks Veimons Koks skaidro, ka Keilels ieradās parkā pie ideāliem apstākļiem.

Apstākļi bija ideāli dimanta atrašanai. Nedēļas sākumā spēcīgs lietus atklāja skatam lielākus dimantus. Tiem ir metālisks spīdums, un tos ir daudz vieglāk ievērot, kad tie nonākuši zemes virspusē. Šis dimants patiesi ir unikāls atradums. Keilels jau sen sapņoja paviesoties parkā, un tagad viņš kļūs par daļu tā vēstures. Mēs ļoti priecājamies par viņu,” vīrietis stāsta.

Ja vēlies kļūt stāvus bagāts, tad ir vērts pāris stundas pavadīt dārgumu meklējumos Arkanzasas Dimantu parkā.

Avots: viralthread.com

Leave a Comment