Ziemeļamerikas zvēru-indiāņu horoskops. Uzzini, kas esi tu!

ŪDRS (20.01. -18.02.)

1a

20.01. -18.02.
Ūdrs ir savdabīgs un neparasts, tāpēc to ir grūti izprast. Pastāv uzskats, ka viņa netradicionālā pieeja lietām kavē darbu izpildi. Šāds uzskats ir nepareizs: lai gan viņš izmanto netradicionālas metodes, tās vienmēr ir efektīvas. Ūdram ir neordinārs veids, kā skatīties uz lietām, kā arī viņam ir spilgta iztēle. Šis zodiaka dzīvnieks ir inteliģents, un tas ļauj iegūt pārsvaru pār citiem. Intuīcija un dabīgas rūpes padara to par labu draugu. Labos apstākļos Ūdrs ir jūtīgs, simpātisks, drosmīgs un godīgs. Ja viņiem tiek dota brīva vaļa, Ūdri var kļūt negodīgi, dumpīgi un noslēgti.

 

 

VILKS (19.02. -20.03.)

1a

19.02. -20.03.
Emocionālais un kaislīgais Vilks ir mīļākais gan fiziskā, gan filozofiskā šī vārda nozīmē. Šis zodiaka dzīvnieks saprot, ka viss, kas cilvēkam ir vajadzīgs, ir mīlestība – gan saņemot, gan dodot. Dzīvnieka simbols ir mazliet pretrunīgs. Vilkam ir nepieciešama brīvība, tomēr tas ir diezgan maigs un līdzjūtīgs – no šejienes priekšstats par “vientuļo vilku”. Atbilstošā vidē Vilks ir kaislīgs, dāsns, neizsakāmi sirsnīgs un maigs. Sliktākos apstākļos viņš var kļūt nepraktisks, nepaklausīgs, uzmācīgs un atriebīgs.

 

PIEKŪNS (21.03. – 19.04.)

1a

21.03. – 19.04.

Dzimis līderis, sarežģītā situācijā piekūns vienmēr varēs sniegt padomu. Tas nekad lieki netērē laiku, kaļ dzelzi, kamēr tā karsta. Piekūns ir izturīgs un vienmēr uzņemas iniciatīvu, viņš ir piemērota personība projektu veidošanā un komandas sporta veidos. Reizēm Piekūns var kļūt iedomīgs, BET viņa viedoklis parasti ir pareizs, tāpēc neliela augstprātība ir saprotama un piedodama. Atbilstošā vidē Piekūns ir kaislīgs un spēj attiecībās saglabāt uguntiņu, turklāt viņam netrūkst līdzjūtības. Sliktākā vidē viņš kļūst rupjš, neiecietīgs, nepacietīgs un pārāk jūtīgs.

 

BEBRS (20.04. -20.05.)

1a

Uzņemties atbildību, pielāgoties, pārvarēt – tāds ir Bebra moto. Galvenokārt biznesā izpaužas Bebra spēja darboties ar maksimālu efektivitāti un pašpārliecinātību. Stratēģiskās un viltīgās Bebra spējas ir vērā ņemams spēks gan biznesā, gan kaujā. Ieteikts arī padomāt divreiz pirms izaicināt Bebru uz prāta spēlēm, jo tā spējas ir asas kā žilete. Viņš rīkojas pēc sava prāta, uzskatot, ka tas vienmēr ir pareizi, bet mēdz atgadīties arī nepatīkamas kļūmes. Parasti viņam ir taisnība, bet Bebram būtu nepieciešams piestrādāt pie taktiskuma. Attiecīgi labā vidē Bebrs var būt līdzjūtīgs, dāsns, izpalīdzīgs un lojāls. Sliktā vidē viņš kļūst nervozs, gļēvs, augstprātīgs un pārāk prasīgs.

 

BRIEDIS (21.05. – 20.06.)

1a

 

21.05. – 20.06.
Šis Ziemeļamerikas indiāņu dzīvnieks ir visu simbolu karalis. Briedis ir iedvesmojošs, dzīvīgs un attapīgs. Tas ir apveltīts ar labu humora izjūtu, viņš var sasmīdināt jebkuru. Briedim piemīt lieliska spēja izteikties, un viņš var palīdzēt sarunu biedram pilnveidoties. Šīs Brieža īpašības apvienojumā ar inteliģenci padara viņu par obligātu viesi saviesīgos pasākumos. Brieži vienmēr ir labi informēti par apkārt notiekošo. Reizēm viņi var būt narcistiski. Tomēr to parasti piedod, jo Briedis ir pieklājīgs un draudzīgs. Atbilstošā vidē Briedis ir dabīgi moža, dzirkstoša personība. Viņā mīt iedvesmojošs spēks, Briedis prot uzturēt labas attiecības. Sliktos apstākļos viņš kļūst savtīgs, kaprīzs, nepacietīgs un slinks.

 

DZENIS (21.06. – 21.07.)

1a

21.06. – 21.07.
Dzenis prot klausīties, viņš ir absolūti līdzjūtīgs un saprotošs. Dzenis vienmēr būs līdzās, ja nepieciešamas atbalsts. Viņš ir brīnišķīgs draugs, vecāks un partneris. Dzenim ir tendence būt dabiski vienkāršam, atjautīgam un organizētam. Labos apstākļos dzenis ir gādīgs un ļoti romantisks. Sliktos apstākļos viņš kļūst dusmīgs, greizsirdīgs un spītīgs.

 

LASIS (22.07.- 21.08.)

1a

 

22.07.- 21.08.
Mērķtiecīga, intuitīva un neizsakāmi radoša personība. Laša izstaroto enerģiju var pat sataustīt. Lasis ir motivējošs un uzticams, atrodoties blakus šādai personībai ir viegli pārņemt tās entuziasmu. Pēc neilga brīža visi ir uz viena viļņa ar Lasi. Dāsns, inteliģents un intuitīvs, nav jābrīnās, kāpēc viņam netrūkst draugu. Lasim piemīt vēlme izvirzīt mērķus un sasniegt tos. Atbilstošā vidē Lasis ir stabils, mierīgs un juteklisks. Sliktākā vidē var kļūt egoistisks, vulgārs un neiecietīgs pret citiem.

 

LĀCIS (22.08 – 21.09.)

FINLAND-ANIMAL-DAY-ZOO

22.08 – 21.09.
Pragmatisks un metodisks, lācis ir viena zvana attālumā, ja nepieciešama palīdzība. Praktiskums padara lāci par lielisku biznesa partneri. Viņš ir apdāvināts ar plašu sirdi, tieksmi uz augstsirdību. Lācis ir ļoti pacietīgs un mazliet kautrīgs. Atbilstošā vidē izstaro mīlestību un dāsnumu. Viņa pacietība un atturība padara lāci par izcilu skolotāju un pasniedzēju. Sliktā vidē viņi var būt skeptiski, slinki un vientuļi.

 

KRAUKLIS (22.09 – 22.10)

1a

22.09 – 22.10
Ļoti entuziastisks un dabisks uzņēmējs, viņam piemīt dabīgs šarms. Krauklis izstaro vieglu enerģiju, daudzi vēršas pie Kraukļa pēc idejām vai viedokļa. Viņš ir ideālists, diplomātisks un diezgan atjautīgs. Atbilstošā vidē atbrīvots, romantisks un maigs. Turklāt Krauklis var būt pacietīgs un intuitīvs attiecībās. Sliktākā vidē viņš ir neizsakāmi prasīgs, pretrunīgs un atriebīgs.

 

ČŪSKA (22.10 – 22.11.)

Rīgas Zoodārzs

22.10 – 22.11.
Lielākā daļa šamaņu ir dzimuši šī dzīvnieka zīmē. Čūskas ir dabīgas visās gara izpausmēs. Par lielisku garīgo līderi Čūsku padara spēja viegli pieslēgties ezoteriskām tēmām. Čūsku ciena tās dziedniecisko spēju dēļ, un šīs zīmes pārstāvji parasti ir lieliski ārsti. Čūskas rūpes par nemateriālām lietām padara to noslēpumainu, citiem dažkārt biedējošu. Lai Čūska var būt arī noslēgta un drūma, parasti tā ir ļoti gādīga un jūtīga. Atbilstošā vidē Čūska var būt kaislīga, iedvesmojoša, asprātīga un izpalīdzīga. Sliktos apstākļos čūska kļūst grūtsirdīga, vardarbīga ar tieksmi uz neparastām garastāvokļa svārstībām.

 

PŪCE (23.11. – 21.12.)

1a

 

23.11. – 21.12.
Tā ir mainīga un nepatstāvīga kā vējš, tāpēc pūci ir grūti izprast. Silta, dabīga, atbrīvota, Pūce draudzējās ar viesiem. Šīs zīmes pārstāvji mīl piedzīvojumus un ar nekavējas iesaistīties itin visās norisēs savā apkārtnē. Tas var Pūcei arī kaitēt, jo tā mēdz būt pārgalvīga, vieglprātīga un neapdomīga. Pūces ir lieliskas mākslinieces, skolotājas un dabas aizsargātājas. Tomēr, ņemot vērā pielāgošanās spējas un daudzpusību, Pūce var izcelties jebkurā profesijā. Atbalstošā vidē Pūce ir jutīga, entuziastiska un uzmanīga klausītāja. Atstāta savā vaļā Pūce var būt pārmērīga savās vēlmēs un kareivīga.

Lasi arī: Kādas izmaiņas Vese***as jomā tev sola 2020. gads? Astroloģiskā prognoze katrai zodiaka zīmei

ZOSS (22.12. -19.01.)

1a

22.12. -19.01.
Ja vēlaties, lai darbi tiktu paveikti, uzticiet tos Zosij. Zoss ir neatlaidīga, ietiepīga un ambicioza. Viņa izvirza mērķus un vienmēr sasniedz tos. Zoss ir apņēmusies gūt panākumus par katru cenu, ne tāpēc, lai atstātu iespaidu uz citiem, bet lai uzveiktu savu iekšējo ienaidnieku. Zosis ir lieliskas uzņēmējdarbībā un sportā. Ja ģimene un draugi Zosi atbalsta, tā var izcelties visā, ko dara. Atbalstošā vidē Zoss ir kaislīga, asprātīga, sabiedriska un jutekliska. Atstāta savā vaļā viņa kļūst uzmācīga, kas var nākt par ļaunu pašai.

 

 

COMMENTS

Leave a Comment