Zīmītē vīrs lūdza, lai “ļauj viņam mierīgi nomirt”, bet patiesībā izrādījās daudz briesmīgāka!

Vīrieti tomēr nogādāja Slim**cā un viņam tik radīta koma, par spīti sievas rādītajai zīmītei. Mediķi atklāja, ka vīrieša Vese***as pasliktināšanās iemesls ir saindēšanās ar antifrīza šķidrumu.

Slim**cas darbinieki sazinājās ar Pol***jas darbiniekiem pēc tam, kad Patrika kundze, pēc analīžu rezultātu saņemšanas, izteicās, ka viņas vīrs nejaušā kārtā varētu būt iedzēris zilo šķidrumu.

Pol***jas darbinieki izpētīja “vīra rakstīto” zīmīti un secināja, ka ir pieļauta kļūda vārdā “dignity”(cieņa). Tas bija uzrakstīts kā “dignerty”, kad sievai tika palūgts uzrakstīt zīmītes tekstu, viņa pieļāva tādu pašu kļūdu.

poison2

Vēlāk tika konfiscēti Patrikas kundzes un viņas 21 gadu vecās meitas telefonu, kur tika konstatēta ziņapmaiņa laika posmā no 26. oktobra līdz 26. decembrim, apspriežot iespējamos upura noindēšanas veidus, bija plānoti 3 atsevišķi gadījumi, kā un kur to izdarīt.

“Laikā, kad ģimenei vajadzētu satuvināties un svinēt, tā vietā māte un meita kala plānus, kā atbrīvoties no ģimenes galvas uz visiem laikiem,” stāsta Pol***jas darbiniece. “Tā rezultātā sieva ar meitas palīdzību iejauca vīra iecienītajā dzēriena antifrīzu.”

poison3

Kamēr Patrika kungs gulēja Slim**cā, cīnoties par katru savu elpas vilcienu, viņa sieva stāstīja melus pēc meliem, lai slēptu pēdas un tiktu cauri sveikā. Tagad sieva un meita visā ir atzinušās. Tiesa visvairāk bija šokēta par to, ka sieva iedeva medicīnas darbiniekiem zīmīti ar “upura vēlēšanos nomirt”.

Avots: trendingstylist.com

Leave a Comment