Kā izmantot mēness fāzes svarīgu lēmumu pieņemšanai

Mēness pastāvīgi maina savu enerģiju. Viņai ir vairāki nosacījumi, par katru no kuriem ir svarīgi uzzināt vairāk. Katra mēness fāze ir piemērota vai nav piemērota kādam svarīgam biznesam. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kurā laikā jāpieņem svarīgi lēmumi.

Mēness kalendārs var jums palīdzēt dažādos gadījumos un uzdevumos. Šoreiz pienācis laiks ienirt ļoti svarīgajā tēmā par nākotnes plānošanu un lēmumu pieņemšanu, kas ir ļoti svarīga katram no mums.

Jauns mēness

Mēness mēnesis sākas un beidzas ar Jauno Mēnesi – īslaicīgu fāzi. Dažreiz tas ilgst tikai pāris stundas. Mēness diska atjaunošana notiek ātri, taču šī fāze ir neticami svarīga. Uz tā mūsu apziņai ir liegta jebkāda Mēness enerģijas ietekme, tāpēc lēmumu pieņemšana būs visefektīvākā, tomēr ir arī “bet”.

Zvaigžņu eksperti stingri neiesaka Jaunmēnesī pieņemt svarīgus lēmumus, ja par kaut ko šaubāties. Ja jūsu apziņa ir tīra un jums ir absolūta pārliecība, ka visu darāt pareizi, tad varat droši spert svarīgu dzīves soli. Savukārt, ja šajā periodā ir kādas bailes un nedrošība, tad droši sapratīsi, ka tās dzimst nevis nakts gaismeklis, bet gan tava apziņa un dvēsele. Tāpēc Jaunajā mēnesī jāieklausās sevī, īpaši, ja Mēness atrodas Zemes un Ūdens stihijas zīmēs: Jaunava, Mežāzis, Vērsis, Vēzis, Skorpions un Zivis.

Augošs pusmēness

Uz augošā Mēness varat droši pieņemt svarīgus dzīves lēmumus, taču tikai šīs fāzes pirmajā pusē – līdz pirmajam ceturksnim. Pārējais izaugsmes periods, kurā ietilpst pati pirmā ceturkšņa diena, jau ir veicināšanas vērta tajos izdevumos, kas tika uzsākti agrāk. Lēmumu pieņemšana nebūs tik efektīva.

Mēness augšanas pirmajā pusē ir svarīgi būt ļoti uzmanīgam pret visu, kas notiek. Visticamāk, augošais Mēness sniegs norādes par to, kādus lēmumus varat un vajadzētu pieņemt, un kurus labāk atlikt uz vēlāku laiku. Liela nozīme izaugsmes fāzes pirmajā pusē ir nevis intuīcijai, bet veselajam saprātam, loģikai un dzīves pieredzei. Svarīgi ir arī sekot līdzi, kurā Mēness zīmē atrodas izaugsmes sākuma fāzē: ja tas ir Lauva, Dvīņi, Ūdensvīrs vai Strēlnieks, tad tavas prāta spējas un drosme būs izteiktāka.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: daudziem cilvēkkiem izšķirsies viņu liktenis un nākotne šajā nedēļā!

Lasi arī: Galvenās pazīmes, ka tev steidzami kaut kas jāmaina savā dzīvē

Pilnmēness

Pēc mēness augšanas pienāk Mēness mēneša kulminācijas brīdis – pilnmēness. Šajā dienā Mēness enerģija kļūst ārkārtīgi spēcīga, atstājot neticami lielu ietekmi uz mums un mūsu spēju domāt saprātīgi. Šādā dienā nekādā gadījumā nevajadzētu pieņemt svarīgus lēmumus un dot solījumus.

Fakts ir tāds, ka nakts zvaigznes enerģija šajā dienā ir tik milzīga, ka mūsu domas ir apmulsušas un darbu virknē vienkārši nav iespējams saskatīt patiesību. Tas ir raksturīgs pilnmēness uzturēšanās absolūti jebkurā zodiaka zīmē.

Dilstošs mēness

Dilstošo mēnesi, kā arī augošo, var iedalīt divos periodos – pirms trešā ceturkšņa un pēc tam. Trešais ceturksnis un visas pārējās dienas pēc tās ir lieliski piemērotas svarīgu un apzinātu lēmumu pieņemšanai. Šīs fāzes pirmā puse tam nav labākā, jo nakts gaisma joprojām ir ļoti spēcīga un var sajaukt domas.

Mēness dilšanas beigās ir svarīgi uzraudzīt mēness klātbūtni Auna un Svaru zīmē. Šajās zīmēs lēmumu pieņemšanas un nākotnes plānošanas process būs sarežģīts, taču ne pilnībā bez efektivitātes. Kas attiecas uz pārējām Zīmēm, tad Mēness klātbūtne tajās labi ietekmē iekšējās harmonijas un pārliecības radīšanu cilvēkā.

Leave a Comment