Kaspars par ārpusķermeņa ceļojumiem un iepazīšanos ar sievu… vispirms sapnī

Kaspara profesionālais darba lauks saistīts ar enerģētiku – viņš ir elektroinženieris. Taču ārpus darba viņa interešu lokā ir pavisam cita enerģētika. Tā, kas veido mūsu pasauli smalkajā līmenī.

Savulaik Kasparu satiku biodejā. Viņa starojošais smaids atvēra dvēseles. Nesen uzzināju, ka Kaspars kopā ar savu sievu Madaru, arī dziednieci, izveidojis biedrību Avokado kodols un vada dziedinošas nodarbības, kurās atver plašāku skatījumu uz pasauli. “Svarīgi ir palīdzēt iemācīties vērot sevi, strādāt ar sevi, tādēļ ir vērts iedot impulsus, kas rosina sevi sakārtot gan enerģētiskajā, gan fiziskajā līmenī,” precizē Kaspars.

Mierpilnie gājieni un lidojumi

Lūgts atcerēties, kā sākās viņa jaunais ceļš, Kaspars stāsta par laiku pirms aptuveni 15 gadiem. Durvis uz citādas sapratnes telpu gan vērušās pamazām.

“Tolaik biju iegājis netīkamā rutīnā, viss šķita vienmuļš. Man dzīvē gribējās justies kā bērnam, kurš priecājas par visu, kas gadās ceļā: līksms iebrien strautiņā, sāk spēlēties ar dubļiem, lasa akmentiņus, dauzās ar kukaiņiem… Taču manas dzīves krāšņums bija nez kur izgaisis.

Lasi arī: Žurnāliste Elita Veidemane sagaidījusi ģimenes pieaugumu

Tolaik dzīvoju Bauskā. Sāku uz darbu iet kājām, gāju gar upes krastu. Tās bija mierpilnas, klusas pusstundas rītā un vakarā, kas ļāva izprast to, kas notiek manī. Vēroju, kā gadalaikiem līdzi mainās daba. Un parādījās sajūta – arī man pašam jāmainās,” stāsta Kaspars.

Drīz vien viņš pamanīja ko interesantu – ja viņam radās kāds jautājums, ātri vien nāca atbilde. Tā izlēca no teikuma kādā rakstā vai veikala plakāta stendā, atskanēja garāmgājēju sarunā.

Pēc tam sākās Kaspara pirmie ārpusķermeņa ceļojumi. “Kādu nakti sapņoju un piepeši ieraudzīju savu istabu it kā no malas un pats sevi guļam gultā. Ļoti nobijos, domāju, ka esmu noMir*s. Tā turpinājās arī citās naktīs. Atklāju, ka esmu kas vairāk nekā tikai fiziskais ķermenis, ka pasaule ietver arī enerģētisko pakāpi jeb citas dimensijas. Pamazām sāku izbaudīt šos apzinātos sapņus jeb astrālos ceļojumus. Jutu, ka manam enerģētiskajam ķermenim vispār nav ierobežojumu, iespējams pārvietoties milzīgā ātrumā. Man patika, ka es kā enerģētiska būtne varu pieskarties sev kā cilvēkam.”

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment