Zivju eļļa Vese***ai – kādēļ tā tev noteikti būtu jālieto uzturā

Zivju eļļa stiprina kaulus

Kļūstot vecākam, kas īpaši attiecas uz sievietēm menopauzes stadijā, kauli sāk kļūt tievāki, kas var novest līdz osteoporozei.

Lasi vēl: Veselīga uztura speciāliste atspēko mītus par uzturu

Pētījumos ir analizēta polinepiesātināto taukskābju uz kaulu blīvumu un kalcija līdzsvaru organismā sievietēm, kuras ir menopauzes vecumā – tika noskaidrots, ka sievietēm, kuras uzņem vairāk taukskābju, manāmi uzlabojas kaulu Vese***a.

Zivju eļļa veslībai

Labākais veids, kā nodrošināt kaulu veselību, ir regulāri uzņemt kalciju. Kad tas ir darīts, gudrs gājiens būtu pievērst uzmanību zivju eļļas uzņemšanai. Ir svarīgi nodrošināt pietiekamu omega-3 un omega-6 taukskaubju līmeni organismā, tomēr jāuzmanās, jo pārāk liela omega-6 uzņemšana un nepietiekama omega-3 uzņemšana var novest pie vēl zemākas kaulu masas.

 

Zivju eļļa uzlabo garastāvokli

Ļoti daudzu cilvēku diētas ir piesātinātas ar pārstrādātu pārtiku, kamdēļ netiek uzņemts vajadzīgais kvalitatīvu uzturvielu daudzums, kas noved vienīgi pie garastāvokļa maiņām, depresijas un trauksmes.

Zivju eļļas uzņemšana palīdz nodrošināt stabilu serotonīna līmeni organismā, kas bieži vien tiek saukts par laimes izjūtas hormonu. Šo hormonu ir iespējams “iedarbināt”, uzņemot ogļhidrātiem bagātu maltīti – tieši šī iemesla dēļ, ja cilvēks nejūtas labi, viņš sāk ēst pārtiku, kas nebūt nenāk par labu viņa Vese***ai.

Ja uzņemsi zivju eļļu, tu jau būsi nodrošinājis pietiekamu serotonīna līmeni, kas ļaus tev tikt galā ar nevajadzīgu stresu.

Ko tur vēl lieki piebilst – tagad ir pilnīgi skaidrs, kādēļ zivju eļļa ir uztura bagātinātājs, kas tev noteikti jāiekļauj savā diētā!

 

Arī interesanti: Šī eļļa ir vērtīgāka par zivju eļļu! Diezgan lēts un pieejams Vese***as uzlabotājs! 

Avots: bodybuilding.com

COMMENTS

Leave a Comment