Zodiaka zīme Dvīņi: raksturs, Vese***a, ideālā diēta

Dvīņi, iespējams, ir spožākais Gaisa elementa pārstāvis. Nav iespējams sekot Dvīņu aktivitātēm. Viņu noskaņojums un vēlme mainās ļoti ātri, kas var atturēt. Viņu vajadzību pēc pārmaiņām nosaka dēvētais nevēlēšanās stāvēt vienā vietā. Dvīņi mēģina visādā ziņā dažādot savu dzīvi un nedomā, ka kāds to darīs viņu labā. To izmanto, lai saglabātu likteni viņu rokās.

Lasi arī: 11 pazīmes, kas norāda uz to, ka mīļotais būs uzticīgs

Dvīņi ir aktīvi un ātri pieņem lēmumus. Viņiem pastāvīgi ir jāmaina vietas, cilvēki un notikumi. Viņi ir ļoti tukši un pilnīgi nepiemēroti kā noslēpumu aizbildņi. Tomēr viņu sabiedriskā attiecība var krasi mainīties. Dvīņi var vienlaicīgi veikt vairākas lietas, taču tāpēc viņi pastāvīgi kavējas. Šī Zodiaka zīme savā rīcībā ir īpaši elastīga intelekta un loģiskās secības ziņā. Dzīvē viņi meklē vieglumu un pozitīvas emocijas. Viņi nepieļauj monotonu un ikdienas rutīnu visās dzīves jomās.

Dvīņi var būt pretrunā ar saviem principiem un veicina dzīves prioritātes. Pārsteidzoši, ka viņi paši rada sistēmu, Dvīņi mēģina pārvarēt tos, lai garantētu aizliegtos augļus. Paskaidrot, ka tas var būt tikai viņu ziņkāre. Visas viņu emocijas Dvīņi bieži vien patur sevī, jo būtībā viņi neuzticas cilvēkiem.

Lasi arī: 6 galvenās pazīmes, kas norāda uz patiesu mīlestību

Esot hiperaktīvi, Dvīņi riskē kaitēt viņu nervu sistēmai. Viņi bieži strādā ilgi, aizmirstot par miegu un atpūtu. Viņiem jāguļ daudz vairāk nekā citām Zodiaka zīmēm. Ņemot vērā nepareizu dienas kārtību un vienaldzīgu attieksmi pret ķermeni, Dvīņi var ātri nogurt. Visbiežāk tiem seko reimatisms, osteohondroze, migrēnas. Lai izvairītos no visām šīm slimībām, Dvīņiem vairāk uzmanības jāpievērš atpūtai, vingrinājumiem. Turklāt šai Zodiaka zīmei nav vajadzības iesaistīties sportā.

Arī Dvīņiem jālieto pareizs uzturs, lai pienācīgi uzturētu savu imūnsistēmu. Galvenā Dvīņu problēma attiecībā uz pārtiku ir tendence apēst stresu un sliktu garu. Tas viss noved pie aptaukošanās un vielmaiņas traucējumiem. No viņu pārtikas Dvīņiem ir labāk izslēgt konditorejas izstrādājumus, taukainus pārtikas produktus un stiprus dzērienus. Jūsu uzturā jāiekļauj pārtikas produkti, kas satur lielu daudzumu olbaltumvielu: olas, zivis, riekstus. Dvīņi bieži pakļauj sevi spriedumiem, kas var izraisīt kalcija trūkumu. Uzlabot šīs vielas piegādi palīdzēs piena produkti un medus. No augļiem un dārzeņiem, Dvīņiem visnoderīgākie ir baklažāni, cukini, apelsīni, persiki un vīnogas.

Avots

Leave a Comment