Zodiaka zīme Jaunava: akmeņi, talismani un krāsas

Lai piesaistītu labu veiksmi, Jaunavas zvaigznāja pārstāvjiem būtu jāizvēlas pareizais akmens amulets. Jaunavai ir piemēroti nefrīts, jašma, serpentīns, hrizolīts un lazurīts.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas sagaida tevi milestībā 2018.gadā

Nefrītam ir ārstnieciskas īpašības. Rotaslietas no šī akmens ir ieteicams nēsāt sirds un As**svadu sistēmas slimībām un nieru slimībām. Bez tam nefrīts var izraisīt Jaunavās izšķirošu darbību. Viņš viņos pamodina pārmaiņas, kuras Jaunavai patiešām patīk. Akmens palīdz piesaistīt veiksmi visos uzņēmumos un padara tās īpašnieku aktīvāku.

Jašmu vajadzētu nēsāt tiem Jaunavām, kuri cenšas palielināt ienākumus. Šis akmens palīdz bagātināt un ietekmē veiksmīgu biznesa sarunu, diskusiju un strīdu izšķiršanu.

Serpentīns pasargās no bojājumiem un ļaunām acīm. Tas lieliski atgrūž negatīvu enerģiju no tā īpašnieka. Šis akmens ir labs arī sabiedrības cilvēkiem, kuri pastāvīgi atrodas daudzu cilvēku acīs.

Lasi arī: Kāds ir ideālais vecums, lai kļūtu par māmiņu

Hrizolīts dod Jaunavai pievilcību un šarmu. Viņš padara tos redzamus sabiedrībā, uzticamus, veicina jaunu zināšanu apguvi. Arī šis akmens palīdz Jaunavai atbrīvoties no pārmērīga pedantisma, konservatīvisma un garlaicības. Hrizolīts dod Jaunavai toleranci un vieglumu attiecībās ar cilvēkiem.

Lazurīts palīdz Jaunavai atrast kopīgu valodu ar cilvēkiem. Šis akmens padara tās īpašnieku atvērtāku, komfortablāku un jautrāku. Tas palīdzēs Jaunavai radīt mīkstākas attiecības ar cilvēkiem ar dažādu uzskatu un viedokli, izlīdzināt savu izteikto kritiku attiecībā pret citiem. Tas ļaus vieglāk saprast citus cilvēkus, un viņi paši varēs sazināties vieglāk uz atvieglināta viļņa.

Zodiaka zīmes talismans “Jaunavai” ir pūce. Kopš seniem laikiem šis putns tiek uzskatīts par gudrības, rīcības brīvības un piesardzības iemiesojumu. Pūces figūriņa palīdzēs Jaunavai uzkrāt naudu, piesaistot panākumus, kā arī veicinās citu cilvēku labāku izpratni. Šis talismans pasargās tā īpašnieku no negodīgiem cilvēkiem un nepatīkamām situācijām.

Lasi arī: Nagu nostiprināšanas vannas

Papildus pūcei, Jaunavai der talismans asteres zieda formā. Šī zieda izlīdzinās Jaunavas noderīgumu, to neitralitāti un kritiskumu. Ar šo talismanu, Jaunava varēs aplūkot apkārtējo situāciju savādāk. Arī asteres ietekmē tā īpašnieka mieru. Ir pietiekami pasmaržot šo puķi, un slikts garastāvoklis atstās Jaunavu.

Jaunavas krāsa ir pelēka. Šī krāsa simbolizē gan pazemību, gan prasmi sev un citiem. Ja Jaunava izvēlas drēbes pelēkā krāsā, tad to jāatšķaida ar spilgtām krāsām. Tas padarīs attēlu izšķirošāku un nozīmīgāku. Šī krāsa dod elastību lēmumu pieņemšanā, stiprina viņu nopietno pieeju lietai un rada intrigu.

Avots

Leave a Comment