Zodiaka zīme Lauva: akmeņi, talismani un krāsas

Pareizi izvēlētais Zodiaka akmens zīmei var palīdzēt atrisināt daudzas problēmas, dot enerģiju, stiprināt nepieciešamās raksturīgās īpašības. Heliodora akmens palīdzēs Lauvai tikt galā ar sliktu garastāvokli, stiprina enerģētikas jomu un veicina dzīvās enerģijas strauju atjaunošanu. Šis akmens ir piemērots tiem Lauvām, kas nodarbojas tikai ar garīgo darbu. Turklāt šis akmens var palīdzēt atrast šīs zodiaka zīmes pārstāvjus tā sašaurinātajā. Heliodors palielina iespējas apprecēties un veicina harmonisku attiecību attīstību starp vīrieti un sievieti.

Lasi arī: Kā uzzināt, ka jūsu dvēsele ir piedzīvojusi reinkarnāciju: 6 pazīmes

Topāzs ietekmē Lauvas prāta stāvokli. Lauva, nepārtraukti nēsājot šo akmeni, vienmēr būs teicams garastāvoklis. Akmens dod tiem spilgtumu, aktivitāti un iedvesmu, lai veiktu jaunas varoņdarbus. Viņš atbrīvo savu valdītāju no sliktām domām, rūpēm. Topāzs Lauvai sniedz klusumu un līdzsvaru.

Dzintars palīdz Lauvām jebkuros centienos. Viņš dod īpašniekam uzticību savām spējām, veicina veiksmes pievilcību finanšu jautājumos, pasargā viņu no psiholoģiskas un fiziskas pārslodzes.

Aleksandrīts ir līderu akmens. Viņš stiprina Lauvas organizatoriskās spējas, padarot tās vēl neaizmirstamākas līdera pozīcijā. Šis akmens dod apņēmību un pārliecību, palīdz pārvarēt šķēršļus. Aleksandrīts labi cīnās ar sliktu garastāvokli un iedvesmo cerību un ticību tā īpašniekam.

Karneols palīdzēs tiem Lauvām, kuri atrodas viņu dzīves sākuma posmā. Šis akmens pats absorbē nedrošību, dod darbību un padara tā īpašnieku neatgriezenisku.

Ar talismanu palīdzību ir iespējams piesaistīt veiksmi, kas jums vienmēr ir jāuzņem līdzīgi kā akmens piekariņi. Ideāls cilvēkiem Lauvām ir talismans saules formā. Tas simbolizē neizsīkstošu enerģiju, aktivitāti, kustību. Šāds talismans var palīdzēt Lauvām pārvarēt šķēršļus, mērķtiecīgi virzīties uz mērķi, nevis zaudēt dūšu. Vēl viens talismans, ko Lauva var izmantot, ir zvaigzne. Zvaigzne ir ceļa, liktens un veiksmes simbols. Šis talismans vadīs tā īpašnieku pareizajā virzienā, noņems no nepatikšanām un nevēlamiem cilvēkiem.

Šīs zodiaka zīmes krāsa ir oranža krāsa. Šī krāsa simbolizē optimismu, enerģiju, aktivitāti un dvēseles harmoniju. Oranžās krāsas izmantošana interjerā vai apģērbā palīdz Lauvai pareizi uztvert pasauli, sniedz viņiem nepieciešamo vitalitāti un padara viņus vairāk pārliecinātus. Lai uzlabotu oranžās krāsas ietekmi uz Lauvām, ir jāapvieno ar zilām un sudrabainām krāsām. Šāda krāsu shēma piešķir Lauvai nozīmi. Viņi jutīsies lieliski jebkurā sabiedrībā, un cilvēki noteikti viņu apbrīnos. Turklāt šī krāsu kombinācija dod Lauvai aizsardzību pret bojājumiem un ļaunu aci.

Avots

Leave a Comment