Zodiaka zīme Vēzis: akmeņi, talismani un krāsas

Pareizi izvēlēti Zodiaka zīmes akmeņi palīdzēs Vēžiem nostiprināt tās personības īpašības, kas ir nepieciešamas mērķu sasniegšanai. Stiprina intuīciju un palīdz labāk mijiedarboties ar apkārtējo pasauli topāzs. Nēsājot to ar jums, Vēzis spēs pilnībā izmantot savus talantus un iezīmes darbā un personīgajā dzīvē.

Lasi arī: Gaujas tramvajs atsācis darbu

Mēnessakmens palīdzēs Vēžiem atgūt iepriekšējās attiecības. Šis akmens aizsargās māju un veicinās mieru un līdzsvaru. Turklāt mēnessakmens var noņemt nogurumu no tā īpašnieka un dot tam dzīvotspēju. Akmens ir nepieciešams cilvēkiem, kuri pastāvīgi nervozē.

Labvēlīga ietekme uz Vēzi ir smaragdam. Tas ir gudrības un tīrības simbols. Šāda amuleta nesējs vienmēr būs labu spēku aizsardzībā. Smaragds piesaista slavu, panākumus un bagātību. Tas attiecas arī uz fizisko stāvokli. Smaragds ir lieliski piemērots cīņā pret bezmiegu, stiprina sirds un As**svadu sistēmu un imunitāti kopumā. Arī šis akmens ir apveltīts ar dažām burvju īpašībām. Tā īpašniekam ir iespēja paredzēt nākotni un domāt trīs soļus uz priekšu.

Lasi arī: Mīlestības izrādīšana ar dūrēm

Pērles ir atbildīgas par izpratni par cilvēkiem un par ģimenes attiecībām. Viņš ir laulāto harmonijas sargs, stiprina laulības saites un spēj radīt spilgtas krāsas ģimenes dzīvi. Arī šis akmens var pasargāt no negatīvām enerģijām no nelabvēlīgām vēlmēm. Viņš izdzen skaudīgos vārdus un skatienus, kas vērsti pret Vēzi, un attīra viņa valdītāju no nevajadzīgām rūpēm un bažām. Pērles spēj mainīt nokrāsu atkarībā no tā nesēja noskaņojuma. Ja Vēzis ir bēdīgs, tad akmens var kļūt tumšāks.

Labu veiksmi un naudu Vēzim var dot arī personīgie talismani. Vēžiem ir piemēroti talismani, kas izgatavoti no sudraba vai caurspīdīgiem akmeņiem. Talismanu formai un simbolismam jāatbilst Vēža iekšējai pasaulei, raksturīgajam un vēlmēm. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir ieteicams nēsāt ar tiem bruņurupuča, krabja, kaķa vai pūces attēlus. Viņiem piemēroti ir arī talismani ar budistu motīviem. Tas var būt statuetes, figūriņas un kuloni ar ziloni, liliju, lotosu vai budu simboliem.

Lasi arī: Kāpēc ir svarīgi, lai bērns dotos pie miera savlaicīgi?

Īpašas iezīmes var dot talismans Mēness vai Pusmēness formā. Šis talismans palīdzēs atrast harmoniju ar apkārtējo pasauli un ar sevi, nodrošinās aizsardzību no tumšajiem spēkiem un negatīvās enerģijas.

Katrai Zodiaka zīmei ir sava raksturīgā krāsa, kas var uzlabot tā īpašnieka pozitīvās īpašības. Vēžiem ir piemērota zaļā krāsa. Tā palīdz vēžiem nomierināties, klausīties viņu vēlmes un uzmundrina. Šī krāsa var noņemt agresiju un izārstēt migrēnas. Tā noņem nogurumu un aizkaitināmību, veicina ātru spēku atjaunošanu.

Avots

Leave a Comment