Mīlestības izrādīšana ar dūrēm

Tā nav jūsu vaina. Turklāt viņš nemainīsies.

Lasi arī: Krūšturis – cik bieži tas ir jāmazgā?

Vīrieši, kas paceļ roku pret savu sievieti, reti kad to dara tikai vienu reizi – pat tad, ja viņi ir bagāti vai slaveni. Tieši tādēļ, ja esat attiecībās ar vīrieti, kas kaut reizi mūžā jums ir iesitis – šis jau ir brīdinājuma signāls. Droši var gaidīt, ka viņš to darīs kaut kad atkal.

Par šādiem vīriešiem nepieciešams kaut ko zināt – tā liecina psihologs Dajans Ekards, kas pēta vardarbību ģimenē.

Šādi vīrieši izjūt nepārvaramu vēlmi kontrolēt savu sievieti

Maldīgi ir uzskatīt, ka šādi vīrieši vienkārši nespēj kontrolēt savas emocijas. Tā nebūt nav. Viņi neeksplodē uz citiem saviem draugiem, darba kolēģiem. Viņi vienkārši ļoti vēlas kontrolēt savu sievieti: kā viņa ģērbjas, kurp viņa dodas, ar ko komunicē.

Lasi arī: 100 mākslinieki Latvijai un visiem mums

Tieši tādēļ šādi vīrieši no sākuma regulāri zvana un raksta, pirms pacel roku, lai spētu kontrolēt savas sievietes atrašanās vietu un nodarbošanos.

Šie vīrieši ārkārtīgi mīl savas sievietes, pat tad, ja viņas sit

Parasti viņi ir kā apsēsti ar savu sievieti, kas padara viņus par vēl greizsirdīgākiem un kontrolējošākiem. Viņi vienkārši nezina, kā lai pareizi kontrolē savas emocijas. Visticamākais, ka šādi vīrieši paši auga ģimenē ar vardarbību.
Šādi vīrieši bieži vien apvaino savas sievas, ka viņas pašas panāca to, ka viņas tiek sistas

Viņš iestāsta sev un sievai, ka viņa pati ir izprovocējusi sitienus, jo viņa, piemēram, paskatījās uz citu vīrieti, uzvilka pārāk īsus svārkus vai laikus nesakopa virtuvi.

Lasi arī: 10 lietas, kuras nekad nedrīkst prasīt no vīriešiem

Sievietes pašas bieži vien vaino sevi, ka ir izprovocējušas vardarbību no sava vīrieša puses

Viņām vienkārši tiek skalotas smadzenes, ka viņas pašas ir izdarījušas kaut ko ne tā. “Esmu pati vainīga pie tā, ka liku viņam domāt, ka es viņu krāpju.”

Kad vīrietis atvainojas par rokas pacelšanu pret savu sievieti – tas ir vēl viens kontrolēšanas veids
Viņš var vienkārši piekaut savu sievieti, bet pēc tam raudādams uz ceļiem atvainoties viņai par nodarīto. Ziedi, dāvanas… Atvainošanās var šķist tik patiesa, ka jūs patiešām gribēsiet viņam piedot.

Vīrieši, kas sit savas sievietes, ir nepārliecināti un nespēj kontrolēt savas emocijas

Reizēm šķiet, ka viņi ir pavisam normāli un emocionāli stabili. Taču bailes viņu pazaudēt vai nespēja viņas kontrolēt noved viņus pie naida uzplaukumiem un fizisku vardarbību.

Kad vīrietis paceļ roku, viņš domā, ka viņam ir tiesības to darīt

Viņš tic, ka drīkst izmantot jebkādus līdzekļus, lai kontrolētu situāciju. Pat tad, kad atbrauc Pol***ja, viņš nekaunas par sevis nodarīto, bet gan attaisnojas: “Viņa to bija pelnījusi, uzvedās kā padauza!”

Ja jūsu vīrietis jums sit, viņš diez vai labosies

Jā, lielākā daļa šādu vīriešu nevēlas laboties. Viņi uzskata, ka viņiem ir taisnība. Taču lieta ir tāda, ka šī vardarbība ar laiku tikai pasliktināsies, tādēļ iesakām nepalikt kopā ar šādu vīrieti.

Avots: revolucija.eu

Leave a Comment