Zodiaka zīme Zivis: akmeņi, talismani un krāsas

Astrologi iesaka Zivīm valkāt amuletus, kas var viņus tuvināt reālajai pasaulei un noņemt rožu krāsas brilles. Piemēroti akmeņi: gagāts, opāls, pērle, mēnessakmens un koraļļi.

Lasi arī: 4 lietas, kas liek vīrietim bēgt no sievietes

Gagāts aizsargā Zivis no lāstiem un ļaunām acīm, aizsargā no negatīvās enerģijas un palīdz atjaunot dzīvotspēju. Arī šis akmens dod tā īpašniekam gudrību un izpratni.

Opāls ir laimes, veiksmes un mīlestības simbols. Šis amulets stiprina intuīciju, aizvada tumšas domas un trauksmi. Tas aizsargā Zivis no apkārtējo cilvēku negatīvās ietekmes, izstumj no bailēm un nedrošības, regulē prāta stāvokli. Šo akmeni ieteicams nēsāt tām Zivīm, kas veltīja savu dzīvi mākslai. Opāls iedvesmo, piepilda dzīvi ar nozīmi un piešķir tās īpašniekam dzīvotspēju.

Lasi arī: Vai esat pārliecināti, ka krāpt savu mīļoto ir droši?

Pērles aizsargā Zivis no kļūdām un piedzīvojumiem, aizsargā no nelabvēlīgām vēlmēm un skaudīgām personām un piešķir to īpašniekiem vieglumu un optimistiskumu. Šo akmeni ieteicams nēsāt Zivīm, kas nodarbojas ar uzņēmējdarbību. Pērles palīdzēs pieņemt pareizo lēmumu un novirzīt tā īpašnieku uz peļņu un naudu.

Mēnessakmens pozitīvi ietekmē Zivju garīgo un fizisko stāvokli. Šīs konstelācijas pārstāvji pastāvīgi pakļauti stresam un trauksmei. Mēnessakmens palīdz atpūsties visam ķermenim, izkliedēt sliktas domas, radīt harmoniju un mieru.

Lasi arī: 11 pazīmes, kas norāda uz to, ka mīļotais būs uzticīgs

Korallim ir burvju īpašības un dod savam īpašniekam intuīciju, spēju prognozēt nākotni un redzēt pravietiskus sapņus. Šis akmens ir piemērots tām Zivīm, kuri, veicot svarīgu lēmumu, bieži nonāk strupceļā. Korallis sniegs pašapziņu, palīdzēs izvēlēties pareizo ceļu un kļūs par neatņemamu palīgu darbā, kurā Zivis parādīs savas intelektuālās spējas.

Talismans Zivīm ir apvalks. Kopumā šīs zodiaka zīmes cilvēkiem var dot labu visi jūras atribūti. Zivis ir apbrīnojami cilvēki, kas piesaista veiksmi. Pat ja viņi vairs nedomā par labu notikumu rezultātu, Fortūna viņiem palīdz. Ar talismanu palīdzību šī zodiaka zīmes pārstāvji būs vēl vieglāki. Talismans čaulas formā, enkura vai jūras mezglā var viņiem piesaistīt vēl lielāku veiksmi.

Lasi arī: 6 iemesli, kāpēc vīrietis pārtrauc attiecības

Katrai zodiaka zīmei ir sava krāsa. Zivīm der violeta krāsa. Tas simbolizē slēptu vēlmi, noslēpumu, fantāziju, sapņus. Šī krāsa pilnībā sakrīt ar Zivju dvēseles iekšējo stāvokli. Violetā definē šī zvaigznāja jutīgumu, neaizsargātību, garīguma un iespaidīguma cilvēku raksturu. Ar šo krāsu jums jābūt uzmanīgākam. Pārmērīgos daudzumos nav ieteicams lietot drēbes, mājās un darbā, jo tas var izraisīt melanholisko garastāvokli.

Avots

Leave a Comment