Zodiaka zīme Zivis: raksturs, Vese***a, ideāla diēta

Šajā zvaigznājā dzīvojošajiem cilvēkiem ir izpratne, labi attīstīta intuīcija, gaišredzības dāvana un lieliska atmiņa. Pateicoties šīm īpašībām, viņi var redzēt cilvēkus, sagaidīt nākotnes notikumu gaitu un izpētīt nākotni. Zivis ir žēlsirdīgi un labestīgi cilvēki. Viņi vienmēr var saprast cilvēku, klausīties viņu un sniegt padomu. Šīs zvaigznāja pārstāvji ir gatavi atdot visu un upurēt savas intereses radinieku un draugu labā. Viņi ir pašaizliedzīgi, patiesi un taisni.

Lasi arī: Virtuves dārzs: svaigi garšaugi un dārzeņi pilsētā

Zivīm nepatīk būt vieniem. Būdami pilnīgā vientulībā, viņi zaudē savu īsto seju, nododas garlaicībai un izmisumam. Viņiem vienmēr jābūt sabiedrībā. Bieži vien Zivis kļūst par kompānijas dvēseli. Viņiem ir lieliska humora izjūta, takts un asprātība. Tomēr tāda izturēšanās nav pastāvīga rakstura iezīme. Bieži viņus apmeklē slikts garastāvoklis, depresija un izmisums. Viņi var palikt savās fantāzijās ilgu laiku.

Zivīm ir savdabīgi aplūkot pasauli ar rožu krāsas brillēm, aizmirstot par mūsdienu dzīves realitāti. Mēģinot atpūsties un atbrīvoties no burzmas, šī zvaigznāja pārstāvji bieži lieto alkoholu. Viņu nevēlēšanās īstenot pasaules realitāti noved pie slikta gala. Zivis pēc iespējas izvairītās no grūtībām, mēģinot cīnīties pret tām, bet lai izvairītos no tām. Šī zvaigznāja personas izvēlas peldēt ar plūsmu, nevis domāt par sekām.

Lasi arī: Slavenības, kas piedeva krāpšanu

Ietekme uz Zivīm ir ārkārtīgi sarežģīta: viņi nepieļauj piespiešanu un spēku pār tiem. Bieži viņiem vienalga, ko citi domā par viņiem. Tomēr zivju kritiķi reaģē sāpīgi. Viņiem ir ļoti neaizsargāta un smalka emocionāla organizācija, un sarunā ar viņiem labāk izvēlēties vārdus, lai netiktu aizskartas un nekaitētu. Neskatoties uz to, ka Zivis izvairās no grūtībām, veiksme vienmēr ir viņu pusē. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji var lepoties ar retu veiksmi.

Viņu ievainojamības dēļ Zivis ir pakļauts biežam stresam un trauksmei. No tā viņu nervu sistēma cieš un imunitāte samazinās. Zivis mēdz saaukstēties un iegūt vīrusu infekcijas. Arī viņiem raksturīgas tādas Sli**bas kā audzēji un palielināta vairogdziedzera darbība. Visas Zivju Vese***as problēmas ir saistītas ar nestabilu emocionālo stāvokli. Viņiem ir ieteicams izvairīties no stresa situācijām un bieži pavadīt laiku kopā ar tuviem cilvēkiem.

Lasi arī: LPS: Esošā autoceļu finansēšanas politika nav ilgtspējīga

Lai uzlabotu imunitāti, šī zvaigznāja personām ieteicams ēst salātus, biezputras un jūras veltes. Lai uzturētu vielmaiņu un veicinātu veselību, Zivīm jālieto pārtikas produkti, kas satur kalciju, dzelzs fosfātu un kālija sulfātu. Šīs vielas lielos daudzumos atrodamas piena produktos, vīnogās, riekstiņos, cidonijās un rozīnēs. Izvairieties no taukainiem pārtikas produktiem un saldiem ēdieniem. Nedzeriet daudz šķidrumu un nelietojiet gaļu.

Avots

Leave a Comment