Zuduma sajūta pēc garīgās pamošanās!

Ja jūs jūtaties zuduši pēc garīgā pamošanās, tad neuztraucieties, jo jūs neesat vienīgais!

Cilvēkiem parasti ir laba atmiņa. Mēs varam atcerēties lietas, ko mēs iemācījāmies bērnībā. Bet pēc tam, kad esat garīgi pamodies, jums var būt grūti nodalīt savu pagātni no tagadnes.

Lasi arī: 7 pazīmes, ka jūs esat spēcīga un izsmalcināta personība

Līdz ar garīgo atmodu notiek daudz sāpju. Jums ir jālikvidē slānis pēc slāņa, kas ir jūsu vecajie uzskati! Jūsu ego stāsta, ka, atstājot savu pagātni, nākotnē jūs nesaņemsit neko; Kamēr jūsu prāts un sirds apliecina, ka jūs nepatīkat ar savu lēmumu! Kad esat garīgi pamodies, jūs zaudējat savu bijušo personību un mieru. Tas ir tā pat kā tad, ja tu būtu piedzimis no jauna.

Ir ļoti iespējams, ka jūs pilnībā noslēpieties no pasaules, līdz jūs pilnībā stabilizējaties un atjaunojaties. Tas nozīmē, ka jums ir jācīnās ar pasauli un ar sevi.

Jūs vairs neredzat, jūs neslēpjaties savā komforta zonā. Tagad jūs esat gatavi redzēt visu realitāti. Jūs varat skaidri redzēt, kas notiek jums apkārt, un jums tagad ir grūti pieņemt jūsu neuzmanību. Būt garīgi nomodā nozīmē, ka jūs tagad jau zināt savu reālo mērķi dzīvē, un jums ir nepieciešams kļūt par lielisku modeli citiem!

Bet jūs arī zināt, ka jūsu pagātnē ir kļūdas, ko neviens nevar kompensēt. Jūs darījāt daudzas lietas, kuras jums nevajadzētu izdarīt! Viss, kas tev patika, tagad tev nekas nepatīk. Jūs vairs neesat materiālistisks!

Lasi arī: 9 pazīmes, kas norāda, ka viņš savu sirdi mēģina izdziedināt uz tava rēķina

Tagad jūsu draugi neizskatās līdzīgi jums. Jūs alkstat labāku kompāniju. Jums patīk būt vienam, lai gan tu esi sociāls cilvēks!

Jūs jūtaties neērti, jo nezināt, no kurienes sākt, ko vispirms mainīt. Jūs sajutīsiet zaudējumus, jūs varat justies traki, bet atcerieties, ka laika gaitā viss tikai uzlabosies! Jūs esat panākuši vislabāko savā dzīvē, un pēc kāda brīža jūs to sapratīsiet!

Ja jūs vēlaties pārvarēt šo neprātību, tad jums vienkārši ir jāatsakās un jāpārtrauc cīņa. Neuztraucieties par apkārtējiem cilvēkiem. Ikviens, kas jums ir lojāls, paliks tavā pusē, vienalga ko tu darīsi. Un tiem, kas nesaprot jūsu situāciju, labāk atstāt agrāk!

Avots

Leave a Comment